Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 14:50

Τρίτη νίκη για την "Μαύρη Θύελλα", 1-0 τον Ιωνικό με Στεργίδη!

Γράφτηκε από τον
Τρίτη νίκη για την "Μαύρη Θύελλα", 1-0 τον Ιωνικό με Στεργίδη!

Τρίτη φετινή νίκη για την Καλαμάτα στη Football League με 1-0 επί του Ιωνικού. Η Καλαμάτα έφτασε τους 10 βαθμούς και είναι μόνη στην πρώτη θέση, με ένα ματς περισσότερο. Η τοπική μας ομάδα δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά είχε την ουσία και πήρε το τρίποντο χάρις σε γκολ του Στεργίδη στο 57'. Σπουδαίες επεμβάσεις από τον γκολκίπερ Στεφανάκο που κράτησε το μηδέν. Η σημερινή ήταν η 8η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την Μεσσηνιακή ομάδα επί του Ιωνικού!

Μεγάλη νίκη για την "Μαύρη Θύελλα" επί του δυνατού Ιωνικού με "χρυσό" σκόρερ τον Στεργίδη στο 57'.

Τέλος του αγώνα! Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0!

91' Κίτρινη κάρτα στον Τιεντσέ

89' Σέντρα από δεξιά του Στεργίδη, ο Αλεξόπουλος στο πρώτο δοκάρι δεν μπόρεσε να πλασάρει και ο Κουρεπίνης μπλόκαρε. 

Φτάσαμε αισίως στο 87' με την "Μαύρη Θύελλα" να συνεχίζει να προηγείται με 1-0. Αν κρατήσει το υπέρ της σκορ θα βρεθεί μόνη πρώτη με 10 βαθμούς, με ένα ματς περισσότερο. 

80' Κάνει και τρίτη αλλαγή ο Βασίλης Βούζας. Ο Αλεξόπουλος στο ματς αντί του Ράκιτς που τραυματίστηκε. 

Φτάνουμε στο τελευταίο 10λεπτο με την τοπική μας ομάδα να κρατά το 1-0, με τον Ιωνικό όμως να πιέζει για την ισοφάριση.

77' Δεύτερη αλλαγή και για την Καλαμάτα. Ο Τσουβαλτσίδης εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού και στη θέση του ο Τσιβελεκίδης. 

70' Δεύτερη αλλαγή για τον Ιωνικό. Αποχώρησε ο Ντάγκρας και στη θέση του μπήκε ο Καλογέρης.

66' Πρώτη αλλαγή για την Μεσσηνιακή ομάδα. Ο Δήμος στη θέση του Μπάμπη.

63' Διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Νίκαιας. Κόρνερ ο Ντάγκρας, κεφαλιά ο ξεμαρκάριστος Καλλεργης, ο Στεφανάκος απέκρουσε, νέο σουτ ο Κρητικός, μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Καλαμάτας!

Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Γκούφας έκανε τσαφ, ο γκολίπερ Κουρεπίνης δεν μπλόκαρε και ο Στεργίδης που καιροφυλακτούσε με πλασέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ (1-0)!

1-0 η "Μαύρη Θύελλα" με σκόρερ τον Λυμπέρη Στεργίδη!

57' Γκοολλλλλλ για την Καλαμάτα!!!

50' Απειλεί ο Ιωνικός... Ο Κρητικός βγήκε νικητής στη μονομαχία με τον Ιντζίδη και έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Στεφανάκο να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια

49' Ωραία ενέργεια και σουτ Τσουβαλτσίδης, μπλόκαρε ο Κουρεπίνης. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Μέτριο το πρώτο μέρος στο Δημοτικό Στάδιο, με την Καλαμάτα να έχει μια ελαφρά υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να τη μετουσιώσει σε ευκαιρίες και γκολ. Ο Ιωνικός είναι καλά στημένος και έχει προσπαθήσει να γίνει απειλητικός με τους Κρητικό και Ντάγκρα. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο μεταξύ Καλαμάτας και Ιωνικού.

45' Κίτρινη κάρτα στον Γκοτσούλια για μαρκάρισμα στον Στεργίδη λίγο πριν μπει στη μεγάλη περιοχή.

44' Πρώτη αλλαγή για τον Ιωνικό, αναγκαστική. Αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Παπατζίκος και στη θέση του μπήκε ο Μακρίδης. 

43' Ο Κρητικός κάθετα για τον Ντάγκρα που έπιασε το διαγώνιο σουτ, με τον Στεφανάκο να αποκρούει με τα πόδια.

39' Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς για λογαριασμό της Καλαμάτας... Ο Ράκιτς έστρωσε για τον Μπάμπη που έπιασε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ενταση στη νότια εξέδρα με τους οπαδούς του Ιωνικού να προκαλούν και να πετούν ένα κάθισμα πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους. Συνθήματα κατά τους από τους οπαδούς τηςκο Καλαμάτας...

Ο κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο ξεπερνά τους 2500! Ικανοποιητικός αριθμός αν σκεφτούμε πως το ματς μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, αλλά και πως διεξάγεται ημέρα Σάββατο.

Στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης το 0-0 παραμένει, σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Η Καλαμάτα έχει περισσότερο την μπάλα, αλλά αδυνατεί να βγάλεις φάσεις. 

19' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, τη δέχεται ο Ζαχαρόπουλος για κράτημα στον Κρητικό

Στο 15' της αναμέτρησης, με την Καλαμάτα να έχει πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχει κάποια καλή φάση.

Συμπληρώσαμε 8 λεπτά στον αγώνα, με τον Ιωνικό να πατά καλύτερα και να είναι πιο απειλητικός.

3' Φάουλ Καλλέργης πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Γύρω στους 2000 θεατές βρίσκονται στο Δημοτικο Στάδιο. Ανάμεσα τους και 100 περίπου φίλοι του Ιωνικού που είναι αρκετά ενθουσιώδεις!

Στον πάγκο για την Καλαμάτα βρίσκονται οι Πάντος, Τσαταλπασίδης, Τσιβελεκίδης Τζόκιτς, Καζβιρόπουλος, Δήμος και Αλεξόπουλος.

Για τον Ιωνικό που έχει κατέβει με 17 παίκτες, στον πάγκο είναι οι: Τάφας, Τσιριγώτης, Μακρίδης, Καλογέρης, Καρυτινός και Μιχαλακάκος.

Ξεκίνησε ο αγώνας 

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Ιωάννου, Παπατζίκος, Τιέντσε, Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Κρητικός, Καλλέργης, Ντάγκρας.