Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 18:45

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με ήττα ξεκίνησε ο Εθνικός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με ήττα ξεκίνησε ο Εθνικός Καλαμάτας

Με ήττα ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες της, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, καθώς χθες στο γήπεδο Ασπροχώματος από τις Καρυάτιδες Σπάρτης με 3-0.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν πιο έμπειρη και αρκετά δυνατή και με σκόρερ τη Λαμπράκη που σημείωσε και τα τρία γκολ (41’, 62’, 81’), πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Η Καλαματιανή ομάδα θα επιδιώξει όπως και την πρώτη σεζόν να πετύχει την άνετη παραμονή της στη Β’ εθνική. Φέτος διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της αρκετές νεαρές αθλήτριες με ταλέντο και θα προσπαθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να υλοποιήσει το στόχο της και παράλληλα οι νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες να αποκτήσουν εμπειρίες και στο μέλλον η ομάδα να στηριχθεί σε αυτές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Τσούμπανου, Καπετανάκη αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, ενώ οι Βασίλοβιτς, Μυκονιοτάκου, που την περσινή σεζόν έπαιζαν ως αλλαγή, αγωνίστηκαν στη βασική 11άδα. Θετική παρουσία είχε και η Σακκά, η πιο μικρή σε ηλικία αθλήτρια της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έπαιξε με 10 παίκτριες, καθώς τραυματίστηκε στο ώμο η τερματοφύλακας Τσιγάρου και αποχώρησε. Ετσι τη θέση της κάτω από τα δοκάρια πήρε η Μαυροειδή.

Επίσης οι έμπειρες Μαρία Βουτσά και Τασία Φιλανδριανού ήταν στο γήπεδο άλλα προτίμησαν να δουν το ματς από την κερκίδα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρου, Βασίλοβιτς, Καπετανάκη (62’ Μαυροειδή), Μυκονιοτάκου (57’ Χαραλαμπάκη), Σπηλιοπούλου, Κοζάκη, Λεμπέση, Ελευθεράκη (46’ Πουλακίδα), Σακκά, Τσούμπανου (73’ Σ. Γιαννοπούλου), Λ. Γιαννοπούλου.

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Καβούρη, Πετρούλια, Αντωνίου (36’ λ.τρ. Νικολάου), Μπορμπουδάκη, Παρασκευοπούλου (73’ Λιναρδάκη), Παπαγιάννη, Μάλλιαρη (48’ Μπαμπαλέτου), Κοντογόνη, Λαμπράκη, Ντούρκοβιτς, Κουτσοβασίλη (87’ Θεοδωρή).