Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 20:21

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Εύκολη επικράτηση (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Εύκολη επικράτηση (φωτό)

Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο Πανθουριακός, ο οποίος κέρδισε με 3-0 την Α.Ε. Αβίας σε ματς της 4ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ.

Η ομάδα της Θουρίας αρχίζει σιγά – σιγά να βρίσκει ρυθμό και να βελτιώνει το αγωνιστικό της πρόσωπο έτσι ώστε να παραμείνει στο γκρουπ των πρωτοπόρων και να μπει γερά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Απέναντι στην ομάδα της Αβίας δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και με τον Θανάση Σπυρόπουλο να είναι σε καλή ημέρα, έφτασε στην επικράτηση. Ο μεσοεπιθετικός του Πανθουριακού με δύο γκολ και μία ασίστ βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κάμπου επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό σε έναν γνώριμο της χώρο, στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, το οποίο χρησιμοποιούσε για έδρα της τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Πανθουριακό.

Φάσεις - γκολ

 Στο 20’ ο Κανελλόπουλο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Χριστόπουλος που έπεσε στη δεξιά του γωνία μπλόκαρε την μπάλα. Στο 28’ ο Κ. Κορμπής με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 35’ ο Κανελλόπουλος πάσαρε στον Μπαζάνη και αυτό με μπροστινή μπαλιά βρήκε τον Σπυρόπουλο, αυτό μπήκε στην περιοχή από την αριστερή πλευρά και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Χριστόπουλου πέτυχε το 1-0. Στο 40’ ο Σπυρόπουλος και πάλι αυτή τη φορά από τη δεξιά πλευρά μπήκε στην περιοχή έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ και η μπάλα κτύπησε στη ρίζα του κάθετου δοκαριού. Στο 52’ ο Κωνσταντόπουλος επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ από τη γραμμή σχεδόν την μεγάλης περιοχής, ο Αντωνόπουλος πήδηξε ψηλά βρήκε τη μπάλα με το χέρι, στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 58’ από πάσα του Νινιού ο Σπυρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία του Μπεκιάρης “έγραψε”το 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η φάση ξεκίνησε από φάουλ που έκανε ο Τρίψας σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο του, αλλά ο διαιτητής Καυκάς έδειξε σέντρα. Ενα λεπτό μετά ο Μπαζάνης έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Κανελλόπουλος από κοντά έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64’ πάσα του Σπυρόπουλου στον Μπαζάνης αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση και παρά την προσπάθεια του Μπεκιάρη να διώξει την μπάλα με τη γροθιά του, δεν τα κατάφερε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3-0. Στο 68’ ο Κανελλόπουλος σε μπροστινή μπαλιά βγήκε φάτσα με τον Μπεκιάρη, σούταρε για να αποκρούσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Αβίας, που είχε κάνει έξοδο και μάλιστα συγκρούστηκε ελαφρά με τον αντίπαλο του. Στο 74’ ο Νινιός με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 83’ διαγώνιο σουτ του Τρίψα απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Μπεκιάρης.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Καυκάς και οι βοηθοί διαιτητές Σωτηρόπουλος και Τζεμαλάι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Αντωνόπουλος, Νινιός, Κοστρίβας (86’ Δημόπουλος), Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Σπυρόπουλος, Εμμανουήλ (65’ Παπαγιαννόπουλος), Μπαζάνης, Τρίψας, Κανελλόπουλος (84’ Φαββατάς).

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος (46’ Μπεκιάρης), Γ. Βαβαρούτσος (80’ Ε. Βαβαρούτσος), Γιαννέας, Καρδάσης, Τζανετέας, Αποστολίδης, Κ. Κορμπής, Γεωργουλέας (15’ Κωνσταντόπουλος), Γεωργαντάς (62’ Τζαφέρι), Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.