Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 12:45

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει αήττητος και στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές με Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα, Εθνικό, ο Πάμισος είχε το Σάββατο την πρώτη απώλεια βαθμών.

Η ομάδα της Μεσσήνης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και συγκατοικεί πλέον με τη Μεθώνη στο ρετιρέ της Α’ τοπικής.

Ο Πάμισος κράτησε για τέταρτο σερί ματς το μηδέν, αλλά αυτή τη φορά δεν βρήκε δίχτυα παρότι δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Σαραντόπουλου.

Σταθερότητα στην απόδοση ζητά ο Καλόμαλος

Το θετικό, ωστόσο, είναι ότι συνεχίζει αήττητος και στην κορυφή. Το αρνητικό ότι αποβλήθηκε ο Μπόρχαν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Ο Γιώργος Καλόμαλος μιλώντας στην “Ελευθερία” για το ματς στο γήπεδο του Ασπροχώματος τόνισε ότι: “Eτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα”.

Ο προπονητής του Παμίσου θέλει από τους παίκτες του να έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους, καθώς όπως λέει; “Είχαμε πολύ καλή εικόνα, αλλά θα πρέπει να συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Να έχουμε σταθερότητα στην απόδοση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Τα παιδιά παρουσιάστηκαν έτοιμα και έβγαλαν ψυχή και πάθος. Στο δεύτερο μέρος το ματς είχε απείθαρχο ρυθμό και ο Απόλλωνας είχε κάποιες φάσεις να πάρει το παιχνίδι. Από μας έλειπε για ένα ακόμα παιχνίδι η σωστή τελική πάσα”.