Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 13:12

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Πήρε Μπαστακό για την άνοδο!

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Πήρε Μπαστακό για την άνοδο!

 

Τη μεγάλη μεταγραφική έκπληξη έκανε ο Νέος Αρις, καθώς απέκτησε τον Αγγελο Μπαστακό που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου και το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε από τον ΑΟΔ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν του επέτρεπαν να ακολουθήσει το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Νέος Αρις άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία και τον έπεισε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας και να παίξει σ’ ένα πρωτάθλημα με σαφώς λιγότερες απαιτήσεις απ’ ότι η Γ’ εθνική.

Επάγγελμα... πρωταθλητής

Η προσθήκη του Μπαστακού δυναμώνει αισθητά το Νέο Αρι στο κέντρο της άμυνας, αφού είναι ένας παίκτης με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες και επιτυχίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως από το 2016 πανηγυρίζει κάθε χρόνο πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορετικές ομάδες! Το 2016 με τον Τσικλητήρα Πύλου, το 2017 με την Καλαμάτα, το 2018 με τον Πάμισο και πέρυσι με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου., αλλά και δύο κύπελλα Μεσσηνίας με τον Τσικλητήρα και την Καλαμάτα. Να σημειωθεί ακόμα ότι με τη “Μαύρη Θύελλα” είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στη Δ’ εθνική τη σεζόν 2010-11 και την επόμενη χρονιά έπαιξε στη Δ’ εθνική με την Εράνη και παράλληλα πήρε ένα ακόμα κύπελλο Μεσσηνίας.

0 29χρονος αμυντικός είναι από τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και στο Νέο Αρι ευελπιστούν πλέον σε άνοδο, παρότι δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μετρά δύο ισοπαλίες με Ηρακλή Καλαμάτας, Δώριο χάνοντας στις λεπτομέρειες τους βαθμούς και μια ήττα από τον Αστέρα Αρφαρών. Το πρωτάθλημα όμως μόλις ξεκίνησε και μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Το ντεμπούτο του Μπαστακού θα γίνει στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με το Χανδριναϊκό, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.