Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 16:12

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Δεν θα έχουμε φέτος εύκολο πρωταθλητή”, πιστεύει ο Τάκης Δρούγας

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Δεν θα έχουμε φέτος εύκολο πρωταθλητή”, πιστεύει ο Τάκης Δρούγας

 

Στην 4η θέση της Α’ τοπικής (μαζί με τον Πανθουριακό) βρίσκεται η Α.Ε. Μάνης ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

Η ΑΕΜ ξεκίνησε με ισοπαλίες κόντρα στη Μεθώνη και την Κορώνη, αλλά στη συνέχεια νίκησε τόσο την Ανδρούσα όσο και τον Τέλλο Αγρα.

Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών στο νέο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά.

“Θέλουμε να τερματίσουμε σε μια καλύτερη θέση από πέρυσι. Στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και παιδιά από τη Μάνη. Το ότι είμαστε αήττητοι δείχνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά με το δικό μας στυλ και φιλοσοφία”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Δρούγας για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής ΑΕΜ θεωρεί ότι η φετινή Α’ τοπική: “Θα είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, γιατί έχει καλές ομάδες και δύσκολες έδρες. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε φέτος εύκολο πρωταθλητή, όπως πέρυσι με το Διαβολίτσι. Ολες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Τα πρώτα παιχνίδια βέβαια είναι πάντα δύσκολα για όλους. Χαίρομαι που βλέπω ομάδες όπως η Μεθώνη και η Κορώνη που πιστεύω ότι θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο για την άνοδο”.

Πήρε το δίπλωμα UEFA A’

Ο Τάκης Δρούγας έχει έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενος αυτό το διάστημα, πέρα από την 4η θέση και το αήττητο στην Α’ τοπική. Ο τεχνικός της ΑΕΜ πήρε το δίπλωμα UEFA A’, παρακολουθώντας την αντίστοιχη σχολή που έγινε σε δύο φάσεις. Ετσι μπορεί πλέον να κάτσει στον πάγκο ομάδας Football League.

Επόμενος στόχος για τον Τ. Δρούγα είναι το δίπλωμα προπονητή UEFA Pro.