Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 16:01

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Με ψυχολογία στο ντέρμπι με Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

 

Με τα δύο πρώτα φετινά γκολ του Δημήτρη Μπάρκα η Κυπαρισσία πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από τη Μεσσήνη, επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Ο έμπειρος φορ υπέγραψε το δεύτερο τρίποντο για τον ΑΟΚ, που είχε να κερδίσει από την πρεμιέρα της Α’ τοπικής (3-1 τον Τέλλο Αγρα). Εκτοτε ηττήθηκε στο Μελιγαλά από τον Εθνικό και μοιράστηκε τους βαθμούς εντός με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να δώσει πέρα από βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Πανθουριακό, που όπως και η Κυπαρισσία, στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η τριφυλιακή ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη που θα την εδραιώσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα προβλήματα για τον Τάκη Παναγόπουλο έχουν να κάνουν με τον τραυματία Ζαφείρη και τον Μιτρόφ που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Τζανέτος.

Ψάχνεται για αμυντικό

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει ξεκινήσει, αλλά το ρόστερ της Κυπαρισσίας δεν έχει ακόμα κλείσει. Η τριφυλιακή ομάδα κινείται για την απόκτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Μια προσθήκη που θα δώσει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει τον Μπουτσικάκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι. Ελλείψει όμως λύσεων αγωνίζεται στα μετόπισθεν. Εντός των ημερών αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις.