Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 14:11

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Εχω περάσει ωραίες στιγμές στη Μάνη”, λέει ο Π. Πολίμος

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από ένα μήνα ο Εθνικός θα επισκεφτεί ξανά το γήπεδο του Κάμπου, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Μάνης.

Στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής (28 Σεπτεμβρίου) η ομάδα του Μελιγαλά είχε αναμετρηθεί με την Α.Ε. Αβίας, την οποία κέρδισε 2-1. Το κυριακάτικο ματς έχει πάντως την ιδιαιτερότητα ότι ο Παναγιώτης Πολίμος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ο ικανός τεχνικός εργάστηκε για δύο χρόνια στην ΑΕΜ και την οδήγησε από τη Β’ στην Α’ τοπική. Ως τεχνικός του Εθνικού αντιμετώπισε τους Μανιάτες και πέρυσι, αλλά το ματς (0-0) είχε γίνει στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας. Αυτό είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στον Κάμπο και ο Π. Πολίμος σχολιάζοντας την επιστροφή του είπε: “Είναι μια ομάδα που έχω περάσει ωραίες στιγμές. Τώρα όμως βρίσκομαι σε μια άλλη ομάδα και θα κοιτάξω να κάνω με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά μου”.

Οσο για τον αγώνα σημείωσε: “Ολα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Εχει μια ιδιαιτερότητα αυτό το ματς λόγω του γηπέδου που είναι μικρό. Παίξαμε όμως εκεί με την Αβία και το ξέρουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Οπως έχω ξαναπεί, είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε έδρα”.

Ο Εθνικός μετρά 3 νίκες σε 4 αγωνιστικές και με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση. Εναν βαθμό λιγότερο έχει η Α.Ε. Μάνης που διατηρεί το αήττητο στην Α’ τοπική και αυτό δείχνει το βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρηση για την ομάδα του Μελιγαλά.

Αγωνιστικά, ο πρώτος σκόρερ του Εθνικού με 3 γκολ Δημήτρης Κουρούπης, είναι τραυματίας και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αμφίβολος για τη Μάνη είναι και ο επίσης τραυματίας Γιάννης Μακρής.