Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019 16:56

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ντέρμπι αποδείξεων στον Πειραιά

Γράφτηκε από τον

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ένα ντέρμπι αποδείξεων με τους μεν «ερυθρόλευκους» να θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να δείξουν πως άφησαν πίσω τους την ήττα με 3-2 από την Μπάγερν Μονάχου και τους δε «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να δείξουν πως έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν τον τίτλο, αφήνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την… περιπέτεια που πέρασαν με τον Μιγκέλ Καρντόζο αλλά και το πάρτι γενεθλίων του Ογκνέν Βράνιες.

Σπουδαίο παιχνίδι και στο Ηράκλειο, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς οι δυο φετινές εκπλήξεις, ΟΦΗ και Ξάνθη, κοντράρονται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται από τον νεοφώτιστο Βόλο, στο γήπεδο όπου κατέκτησε το πρώτο από τα τρία διαδοχικά Κύπελλα Ελλάδος!

Την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες φιλοξενώντας την επικίνδυνη Λάρισα, Ατρόμητος και Πανιώνιος έχουν τους δικούς τους, ξεχωριστούς λόγους στο Περιστέρι για τη νίκη ενώ ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του υποδεχόμενος τον – δίχως νίκη – Παναιτωλικό.

Τη Δευτέρα, τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να πει… ΟΧΙ στην επιθυμία της Λαμίας για την πρώτη φετινή της νίκη, στο ντεμπούτου του Άκη Μάντζιου στην τεχνική της ηγεσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο

ΟΦΗ – Ξάνθη (5.15 μ.μ. NS1)

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ. NS2)

Κυριακή

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (3 μ.μ. NS1)

Ατρόμητος – Πανιώνιος (5 μ.μ. ΕΡΤ)

Άρης – Παναιτωλικός (5.15 μ.μ. NS2)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (7.30 μ.μ. NS1)

Δευτέρα

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (7.30 μ.μ. NS1)

* Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού - #FootballPeople weeks - σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, 26-28 Οκτωβρίου 2019, στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του ρατσισμού.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ολυμπιακός 19

2.ΠΑΟΚ 17

3.Ξάνθη 15

4.ΑΕΚ 14

5.ΟΦΗ 13

6.Λάρισα 9

7.ΝΠΣ Βόλος 9

8.Άρης 8

9.Παναθηναϊκός 8

10.Ατρόμητος 8

11.Αστέρας Τρίπολης 6

12.Λαμία 4

13.Παναιτωλικός 2

14.Πανιώνιος -2

* Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη σεζόν με -6 βαθμούς.