Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019 10:32

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική νίκη 3-1 επί της Νάξου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική νίκη 3-1 επί της Νάξου

 

 

Για πρώτη φορά οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας αντιμετώπισαν χθες τους αντίστοιχους της Νάξου, στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων των δυο ομάδων.

Το φιλικό διάρκειας 70 λεπτών διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, με τη “Μαύρη Θύελλα” να παίρνει τη νίκη με 3-1. Ο Αθανασόπουλος στο 25’ έκανε το 1-0, ο Κατσάνης ισοφάρισε στο 30’ και στο 55’ ο Καλαντζής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Καλαμάτα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Φωτεινάκης στο 60’. Μετά τον αγώνα οι γηπεδούχοι έκαναν το τραπέζι στην αποστολή της Νάξου, με τους φιλοξενούμενους να προσκαλούν τους καλαματιανούς για τη φιλική “ρεβάνς” στις αρχές Ιουνίου στη Νάξο.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νάξου βράβευσε το παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Νικήτα Παπανικολόπουλο, ο οποίος μαζί με το Νίκο Μουλατσιώτη αποτελούν το τεχνικό δίδυμο των παλαιμάχων.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σταυρόπουλος, Κορομηλάς, Μπιζίμης, Φλέσσας, Μαυρέας, Μπλέτσας, Δέδες, Φράγκος, Καλαντζής, Αθανασόπουλος, Πιχιογόνι. Επαιξαν και οι Σκαφιδάς, Λακριντης, Φωτεινάκης, Παλαμάρας, Σωτηρόπουλος, Πετρόγιαννης, Παντελής.

ΠΑΛΑΜΑΧΟΙ ΝΑΞΟΥ: Περιστεράκης, Βαθρακοκύλης, Δεγαϊτάς, Μάγγος, Φραγκίσκος, Παραβατός, Τσιπλάκης, Γ. Βασαλάκης, Βαρκώνας, Βασιλόπουλος, Κατσάνης. Επαιξαν και οι Α. Βασαλάκης, Χαμηλοθώρης.