Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019 17:05

Πρώτη ήττα για την κακή Καλαμάτα στη Ρόδο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Αήττητο ήταν και... πάει. Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε πριν από λίγο στη Ρόδο η Καλαμάτα με σκορ 2-0 από το Διαγόρα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έκανε κακή εμφάνιση, αλλά και πάλι θα μπορούσε να σώσει τουλάχιστον το βαθμό, αφού στο 83' με το σκορ στο 1-0 κέρδισε πέναλτι. Ο Ράκιτς όμως σπατάλησε την ευκαιρία, εκτελώντας άσχημα από τα 11 βήματα και ο Τσέλιος μπλόκαρε εύκολα στην αριστερή του γωνία.

Στην επόμενη φάση ο Μπαρμπαρούσης "χόρεψε" τον Τσιβελεκίδη και νίκησε και τον Στεφανάκο γράφοντας το τελικό 2-0. Το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 1ο λεπτό ο Παπαδόπουλος από κοντά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας. Ο Διαγόρας νίκησε έτσι για δεύτερη φορά στη Ρόδο τη 'Μαύρη Θύελλα", μας και το είχε πράξει και το Μάιο στα μπαράζ ανόδου και στη συνέχεια παρά την ήττα στην Καλαμάτα, πανηγύρισε την άνοδο. Λίγους μήνες ανέβηκε και η Καλαμάτα λόγω της αποχώρησης.. ομάδων. Η "Μαύρη Θύελλα" παρά την ήττα παραμένει πάντως στην πρώτη θέση της Football League με 10 βαθμούς και ακολουθούν με 9 τα Τρίκαλα.

Δείτε τα δύο γκολ του αγώνα: