Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 12:11

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Με ξέσπασμα στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακρίτας Κορώνης νίκησε με 3-0 τη Μεθώνη, προχθές στο ουδέτερο γήπεδο του Σουληναρίου και την έπιασε στους 10 βαθμούς.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη πέτυχε και τα τρία τέρματά της και είχε κι ένα χαμένο πέναλτι! Ετσι η ομάδα της Κορώνης ανέβηκε στην 3η θέση, μαζί με την Εράνη και τη Μεθώνη και δείχνει πως έχει τα φόντα για μία εύκολη παραμονή. Στον αντίποδα η Μεθώνη υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα, πληρώνοντας ένα πολύ άσχημο δεύτερο ημίχρονο που είχε. Το Κυριακάτικο παιχνίδι έχει στο γήπεδο του Σουληναρίου, λόγω έργων στο γήπεδο της Κορώνης, και φιλοξένησε πολλούς φιλάθλους και των δύο ομάδων. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, με το ματς να πηγαίνει στη δύναμη και τους δύο τερματοφύλακες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα.

Εχασε πέναλτι ο Διακουμής

Στο δεύτερο μέρος όμως οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 53’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργιόπουλου από τον Μίντζηρα. Ο Διακουμής εκτέλεσε το πέναλτι, όμως ο Μίντζηρας απέκρουσε την εκτέλεση του άλλοτε συμπαίκτη του στον Τσικλητήρα Πύλου και κράτησε το μηδέν.

Ανοιξε το σκορ ο Μουτζούρης

Ομως το... μομέντουμ ήταν υπέρ της Κορώνης που στο 56’ άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο... Ο Διακουμής έκανε τη σέντρα και στο πρώτο δοκάρι ο Κώστας Μουτζούρης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αλλα δύο γκολ με Μπίζο, Μάραντο

Μετά από τέσσερα λεπτά ο Ακρίτας έβαλε και δεύτερο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάραντου ο υψηλόσωμος Μπίζος με κεφαλιά νίκησε τον Μίντζηρα για το 2-0.

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη δεν κατέβασε ταχύτητα και στο 71’ έβαλε και τρίτο γκολ... Υστερα από βαθιά μπαλιά ο Μάραντος έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0, με την Κορώνη να βάζει τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά!

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Διακουμάκο και Μπουρίκα.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Χοτζόλι, Τσάνι, Κρητικάκης, Μάραντος, Διακουμής (85’ Στρογγύλης), Γεωργιόπουλος (80’ Τέντες), Μουτζούρης.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Καγιανάς (75’ Σούλι), Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παπαδημητρίου, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Σούλα, Παυλόγιαννης (58’ Βασιλόπουλος 73’ λ. τρ. Σταματελόπουλος), Τομαράς.

 

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη