Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 16:48

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 3-0: Με ωραία εμφάνιση, το πρώτο εντός έδρας τρίποντο

Γράφτηκε από τον

 

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας πέτυχε την Κυριακή η Ανδρούσα που επιβλήθηκε με 3-0 του Τσικλητήρα Πύλου.

Η ομάδα του Λάκη Σπάλλα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δύο στο δεύτερο έφτασε στο πολύτιμο τρίποντο. Και αυτό έχει μεγάλη αξία γιατί ήταν απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη ο Τσικλητήρας με τον Γιάννη Σουρέλη στον πάγκο, υπέστη τέταρτη σερί ήττα και δεν έχει πάρει βαθμό μετά το ματς της πρεμιέρας με το Καλό Νερό. Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Θεοδοσόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν φανερά ανώτεροι και βρήκαν δίχτυα άλλες δύο φορές... Αρχικά στο 55’ με κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου που έκανε το 2-0. Το σκορ έκλεισε στο 84’ με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή ο νεαρός Ιμεράσι, σημειώνοντας το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης (3-0).

Διαιτητής ήταν ο Ρέκκας και βοηθοί η Τσουκάλη και ο Τάγαρης.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Χαρίτος, Τσαναλίας, Παυλάκος, Μπάλλας, Παπαγεωργίου, Καλογερόπουλος (65’ Τσολχάι), Ιμεράσι, Κοντομανωλόπουλος (60’ Κάλλας), Θεοδοσόπουλος (70’ Κουρέτας), Ξυδιάς (80’ Βλαχόγιαννης).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσούλος, Στ. Χρονόπουλος, Κλαρίδας (76’ Τομαράς), Μαρκολέφας, Σπ. Κοτσοβός, Καρδάσης (89’ Ε. Κοτσοβός), Σκαφιδάς (33’ Ράλλης), Δούνιας, Ράτσεβ, Ζάτσα, Α. Χρονόπουλος.