Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 17:47

ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-0: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-0: Επέστρεψε στις νίκες

 

Πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια ήταν η Εράνη νίκησε την Κυριακή το απόγευμα στα Φιλιατρά την Α.Ε. Αβίας με 4-0.

Οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Μεθώνη, την προηγούμενη αγωνιστική και αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, επέστρεψαν στις νίκες, αξιοποιώντας 4 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου.

Αντίθετα η Α.Ε. Αβίας που πήγε στα Φιλιατρά να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα είχε φάσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως οι παίκτες της δεν κατάφεραν να σκοράρουν με πιο χαρακτηριστική περίπτωση, το χαμένο πέναλτι στο 70’.

Φάσεις - γκολ

Στο 10’ Α. Χρονόπουλος με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την Εράνη, πετυχαίνοντας το 1-0. Στο 22’ σουτ του Δ. Κορμπή από καλή θέση απέκρουσε ο Αλεξανδρόπουλος στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 34’ από φάουλ του Γεωργαντά ο Αλντέσκου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 40’ ο Γεωργαντάς έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 48’ ο Τσουλάκος με σουτ σημείωσε το 2-0.

Στο 70’ ο Γεωργαντάς έκανε τη σέντρα η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε πέναλτι. Ο Κ. Κορμπής το εκτέλεσε όμως ο Αλεξανδρόπουλος κατάφερε να αποκρούσει διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 81’ ο Λυκουρέζος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βέλλη και ο διαιτητής Γκούμας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Βλαχόπουλος με εύστοχη εκτέλεση “έγραψε” το 3-0. Στο 83’ εξ επαφής κεφαλιά του Κ. Κορμπή απέκρουσε σε κόρνερ ο Αλεξανδρόπουλος. Στο 85’ ο Γεωργαντάς βγήκε τετ-α-τετ με τον Αλεξανδρόπουλο, αλλά πλάσαρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 87’ ο Βέλλης με σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος (70’ Χαραλαμπόπουλος), Πέππας, Παπαγεωργίου (82’ Γιαννακόπουλος), Χάρμπας, Ασημακόπουλος, Α. Χρονόπουλος (56’ Κώτσος), Τσουλάκος (84’ Σταματόπουλος), Βλαχόπουλος, Βέλλης

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος (46’ Μπεκιάρης), Γ. Βαβαρούτσος, Αλντέσκου (86’ Τζαφέρι), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος, Γεωργαντάς, Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.