Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 13:58

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Τρεις σερί νίκες με τέρματα 10-0!

Γράφτηκε από τον

 

Εγραψε ιστορία την Κυριακή το Καλό Νερό, καθώς νίκησε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας, τον Τέλλο Αγρα με το απίστευτο 5-0 και μάλιστα μέσα στους Γαργαλιάνους.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το έκανε παίζοντας με 10 παίκτες από το 50’ και ενώ το σκορ ήταν 0-2. Σε αυτό το σημείο αποβλήθηκε ο Λαμπρόπουλος και ο Αγρας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ακασού δεν μπόρεσε να νικήσει το Σταυρόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν στη συνέχεια τρία γκολ έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα και υποχρέωσαν τον Αγρα σε μία από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες της ιστορίας του.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για το Καλό Νερό, μετά το διπλό στην Κορώνη (2-0 τον Ακρίτα) και το εντός έδρας 3-0 με την Ανδρούσα. Τρία τρίποντα με τέρματα 10-0 και ενώ οι νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική είχαν ξεκινήσει με δύο ήττες εκτός από τον Τσικλητήρα (2-1) και εντός (2-3) από τη Μεθώνη.

Διονυσόπουλος: “Δεν περιμέναμε αυτό το σκορ”

“Η αλήθεια ότι δεν περιμέναμε αυτό το σκορ, περιμέναμε όμως να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την αποβολή ο αντίπαλος μας ρίσκαρε περισσότερο και έτσι βρήκαμε κενούς χώρους και σκοράραμε”, λέει στην “Ελευθερία” ο Σάκης Διονυσόπουλος για το διπλό στους Γαργαλιάνους.

Ο προπονητής της ομάδας του Καλού Νερού φροντίζει πάντως να κρατά χαμηλούς τόνους: “Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς και με 9 βαθμούς δεν σώθηκε κανένας. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και χρειάζεται προσοχή. Στόχος είναι μόνο η παραμονή. Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν έτοιμοι, όπως όλες οι ομάδες, αλλά το αποτέλεσμα στην Πύλο ήταν άδικο. Σιγά σιγά, βρήκαμε το ρυθμό μας και ήρθαν και τα αποτελέσματα”.

Επόμενος αντίπαλος για το Καλό Νερό ο ισόβαθμος Εθνικός Μελιγαλά την Κυριακή στην Κυπαρισσία.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Λαμπρόπουλος, ενώ κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Κορμπή.