Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 16:32

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Συνάντηση με το δήμαρχο για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Συνάντηση με το δήμαρχο για το γήπεδο

 

Το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία παικτών του Αστέρα Βαλύρας, προκειμένου να συζητήσουν για το γηπεδικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα του Αστέρα.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη στο δημαρχείο, όπου οι παίκτες του Αστέρα Ανδρέας Δουλάμης Κώστας Σιαγκρής και Βασίλης Κουκούλας, μίλησαν και με τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο αθλητισμού Μπάμπη Μακρή. Τους παίκτες του Αστέρα συνόδευε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαλύρας Σταύρος Μακρής.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Βαλύρας, την συντήρησή τους και τις δυνατότητες αναβάθμισης τους, με την τοποθέτηση μιας λυόμενης κερκίδας, ώστε να εξυπηρετεί 400 καθήμενους φιλάθλους. Ο σύλλογος μετά από καταγραφή, παρέδωσε στον δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο λίστα με τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Από την πλευρά του ο κ. Αθανασόπουλος (σύμφωνα με την ομάδα του Αστέρα Βαλύρας) δήλωσε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια.

Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα, ειδικός σε θέματα άρδευσης και ποτίσματος, επισκέφτηκε το γήπεδο Βαλύρας για να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής του ποτιστικού συστήματος (σ.σ. έχει τοποθετηθεί εδώ και μια 15ετία). Επιπλέον ο. δήμαρχος δεσμεύτηκε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει γενικό λίφτινγκ, διαπλάτυνση και καθαρισμός στους δρόμους που οδηγούν στο Δημοτικό γήπεδο του Αστέρα Βαλύρας, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Ιθώμης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Μεσσηνίας το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή με τους παίκτες της Νίκης Πλάτης σταμάτησε στην είσοδο του χωριού, καθώς ο δρόμος που οδηγεί στο γήπεδο του Αστέρα έχει σκεπαστεί με καλάμια και βάτα.

“Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια , χρειαζόμαστε την βοήθεια αλλά και την συνεργασία του Δήμου Μεσσήνης” τονίζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον τεχνικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, φαρμακοποιό, Ανδρέα Δουλάμη.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Αστέρα, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αναπτυχθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού, ώστε να γίνει κέντρο άθλησης της περιοχής της Ιθώμης, εκδηλώσεων, αλλά και για να φωνάξουμε ένα βροντερό παρών σε οποιονδήποτε θέλει την υποβάθμιση και την παραβατικότητα στην περιοχή μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.