Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 13:36

ΟΜΟΝΟΙΑ: Διπλή ενίσχυση με Γεωργιόπουλο και Σταυριανό

Γράφτηκε από τον

 

Δύο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε η Ομόνοια στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο (φωτό) και τον τερματοφύλακα Νίκο Σταυριανό. Ο Γεωργιόπουλος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Τέλλο Αγρα, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Εράνης και του Μιλτιάδη.

Πρόκειται για παίκτη που κάνει τη διαφορά και δυναμώνει αισθητά τη γραμμή κρούσης της Ομόνοιας.

Ο Σταυριανός είναι έμπειρος γκολκίπερ με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, αφού πέρυσι ήταν στο Υπατο και παλαιότερα στην Καλλιθέα, ενώ έχει υπερασπιστεί ακόμα την εστία της Παναχαϊκής του Θρασύβουλου, του Απόλλωνα, του Παναιγιάλειου και του Εθνικού Αστέρα. Ο Σταυριανός έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Πάντο Τζανετάκο, ο οποίος τον έπεισε να φέρει το δελτίο του στην Ομόνοια.

Ο Σταυριανός δεν θα γίνει μόνιμος κάτοικος... Καλαμάτας, αλλά θα έρχεται όποτε μπορεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αγωνιστικά, η καλαματιανή ομάδα μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της Α1 τοπικής από Παπαφλέσσα Χώρας και Απόλλωνα Πεταλιδίου, μετρά δύο τρίποντα με Χανδριναϊκό και Α.Ο. Φυτειάς. Δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής προσμένει ανάλογη συνέχεια και στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την τέταρτη της βαθμολογίας Θύελλα Χαρακοπιού.