Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 12:26

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-5: Φοβεροί οι νεοφώτιστοι έκαναν... πάρτι στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

 

Τη μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας του πέτυχε την Κυριακή το Καλό Νερό που συνέτριψε με 5-0 τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους!

Ενα πραγματικά απίστευτο σκορ, που πέτυχε μια ομάδα που παίζει για πρώτη φορά στην Α’ τοπική απέναντι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας.

Το Καλό Νερό σημείωσε την τρίτη διαδοχική του νίκη, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 10-0 και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, μαζί με άλλες τρεις ομάδες. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Σάκη Διονυσόπουλου ήταν ο Ετεοκλής Δεμπεγιώτης που πέτυχε δύο γκολ και είχε τρεις ασίστ στο ενεργητικό του! Και όλα αυτά με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με παίκτη λιγότερο σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Λαμπρόπουλου!

Από τις βαρύτερες εντός έδρας ήττες της ιστορίας του!

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας υπέστη μια από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες της ιστορίας του και παρέμεινε καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δίχως πόντο μετά από 5 αγωνιστικές! Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη απογοητεύει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και φαίνεται πως χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση (κυρίως στην επίθεση) για να μπορέσει να αλλάξει εικόνα και να αρχίσει να παίρνει νίκες. Πάντως το βαρύ σκορ αδικεί τους “ερυθρόλευκους” που είχαν χαμένο πέναλτι στις αρχές του β’ ημιχρόνου με τον Ακασού (με το σκορ στο 0-2), ένα δοκάρι με τον Μπολούν και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Δύο γκολ μέχρι το 12’ με Δεμπεγιώτη, Μπεγέτη

Το Καλό Νερό μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ... Ο Δεμπεγιώτης εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα έσκασε κάτω, δεν την ακούμπησε κανείς, ξεγέλασε τον γκολκίπερ Λάππα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 12’ έγινε το 0-2 με τον Δεμπεγιώτη με διαγώνια πάσα να βρίσκει τον Μπεγέτη που με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο, αιφνιδιάστηκαν όμως μετά το 20’ ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Μαραβέλα και Κιεσέ.

Εχασε πέναλτι ο Αγρας με Κιεσέ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αγρα να κερδίζει πέναλτι στο 50’... Ο Κιεσέ έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Λαμπρόπουλου ενώ είχε κατεύθυνση την εστία... Ο κ. Καυκάς έδωσε το πέναλτι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ομως ο γκολκίπερ Σταυρόπουλος απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ακασού και κράτησε το 0-2.

Με 10 το Καλό Νερό από το 50’!

Ηταν ένα κομβικό σημείο μιας και αν σκόραρε ο Αγρας, θα άλλαζε όλη η μορφή του παιχνιδιού... Πλέον οι νεοφώτιστοι με την ψυχολογία υπέρ τους “καθάρισαν” το ματς με τρίτο γκολ στο 65’...

Αλλα τρία γκολ με Μπεγέτη, Κορακοβούνη, Δεμπεγιώτη

Ο Δεμπεγιώτης μετά από ατομική ενέργεια έκοψε για το Μπεγέτη που με σουτ έγραψε το 0-3. Το Καλό Νερό αν και με παίκτη λιγότερο συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 73’ έκανε το 0-4, με τον Δεμπεγιώτη και πάλι από αριστερά να κάνει ατομική ενέργεια και να σεντράρει και τον Κορακοβούνη με εντυπωσιακό βολ πλανέ να νικά τον Λάππα, σημειώνοντας ένα φανταστικό γκολ. Ο Αγρας που είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά όχι και την ουσία, είχε δοκάρι στο 75’ σε σουτ του Μπολούν. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Δεμπεγιώτης στο 80’, που έκλεψε την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.

Διαιτητής ήταν ο Καυκάς και βοηθοί οι Τσοπανάκης και Γεωργαντάς.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Ακασού, Αλεξανδρόπουλος, Κιεσέ, Μαραβέλας, Λακριντής (70’ Καυκής), Μαρκόπουλος (46’ Μπολούν), Βελισσάρης, Αναστασόπουλος.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορμπής (66’ Μανδραπήλιας), Αλμπάν, Μητρόπουλος (52’ Παναγούλιας), Ντιόπ, Διονυσόπουλος (65’ Κορακοβούνης), Δεμπεγιώτης, Μπεγέτης (68’ Σιγέρης).