Σάββατο, 15 Μάρτιος 2014 09:47

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Χωρίς φόβο με την πρωτοπόρο Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Χωρίς φόβο με την πρωτοπόρο Ερμιονίδα

Μετά την Καλαμάτα, ο Μεσσηνιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (3 μ.μ.) μία ακόμα ομάδα που δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο εκτός από την άνοδο στη Β' εθνική. Η Ερμιονίδα έρχεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τον… αέρα της πρωτοπόρου και με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει μόνη στο ρετιρέ του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Ο Μεσσηνιακός όμως απέδειξε και στο ντέρμπι με τη "Μαύρη Θύελλα" ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο.


"Μέσα στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν", λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας και δίνει το σύνθημα για την κυριακάτικη μάχη.
Ο προπονητής των "πρασίνων" προσμένει από τους παίκτες του τη νίκη με την οποία θα μείνουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Να σημειωθεί ότι ο Μ.Γ.Σ. δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του στο δεύτερο γύρο μετρώντας δύο ισοπαλίες με Μεσολόγγι, Βάρδα και μια ήττα από τον Πανναυπλιακό  Τελευταία φορά που πανηγύρισε ενώπιον του κοινού του ήταν στις 19 Γενάρη, όταν νίκησε με 3-2 την Αχαϊκή.

Χωρίς δύο

Ο Μεσσηνιακός θα παραταχθεί αύριο δίχως φόβο στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος", αλλά και χωρίς τους Κουρεντζή και Αργυρόπουλο. Αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και η τεχνική ηγεσία θα προβεί αναγκαστικά σε αλλαγές στην 11άδα.
Για το βασικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Μπιμπίρης, Μπαστακός, Μπεγέτης, Τσουλάκος, Βιτάλι και Χελάς, ενώ τις θέσεις των Κουρεντζή - Αργυρόπουλου θα πάρουν μάλλον οι Ταχματζίδης, Σπανός, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.
Ο Μεσσηνιακός ευελπιστεί ότι θα έχει και τη θερμή συμπαράσταση των Μεσσήνιων φιλάθλων, μιας και το αποτέλεσμα ενδιαφέρει άμεσα τη "Μαύρη Θύελλα" που κυνηγάει την Ερμιονίδα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ανούσος από την Λακωνία με βοηθούς τον Παλμίδα και την Παυλερού, επίσης από την Λακωνία. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωσηφόγλου από την Αθήνα.