Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 13:56

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 2-0: Νίκη - “ανάσα” με Μουλιάτο και Αθανασόπουλο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 2-0: Νίκη - “ανάσα” με Μουλιάτο και Αθανασόπουλο

Με σκόρερ τους Γιώργο Μουλιάτο και Βασίλη Αθανασόπουλο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε χθες δίκαια με 2-0 το Διαγόρα Βραχνέικων στο “Καπετάν Βασίλης” και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας στη Γ’ εθνική.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον νεοφώτιστο ΑΟΔ. Η πρώτη είχε σημειωθεί στις 13 Οκτωβρίου, όταν επίσης στην έδρα του είχε νικήσει με 2-1 τον Πανγυθεατικό και έτσι έφθασε τους 7 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 11η θέση του 7ου ομίλου.

Οι έξι από τους 7 βαθμούς έχουν έρθει εντός για το Διαβολίτσι που πρέπει όμως να πάρει τρίποντα και εκτός έδρας ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η διαφορά από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή είναι μόλις δύο βαθμοί, κάτι που δείχνει πόσο μικρές είναι οι διαφορές των ομάδων.

Ο χθεσινός αντίπαλος του Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο Διαγόρας έχει 10 βαθμούς, αλλά μακριά από τα Βραχνέικα δεν έχει κάνει “σεφτέ”.

Στην Ηλεία έχασε από Πανηλειακό, Ολυμπιακό Ζαχάρως και χθες γνώρισε στο Διαβολίτσι την τρίτη εκτός έδρας ήττα.

ΟΙ γηπεδούχοι που “καίγονταν” για τους βαθμούς ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30’ με τον Μουλιάτο, σε μια φάση που αρχικά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για... οφσάιντ. Το 1-0 έφερε εκνευρισμό στο Διαγόρα και.. ψυχολογία στον ΑΟΔ που φρόντισε να κλείσει τους διαδρόμους για την εστία του.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έλεγχε το ματς και έψαξε το δεύτερο γκολ ώστε να διώξει το άγχος. Τελικά αυτό άργησε να έρθει, αφού φθάσαμε στο 80’ όταν ο Αθανασόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Νωρίτερα στο 75’ ο Λίπι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με το 2-0 ουσιαστικά τελείωσε ο αγώνας.

Στο φινάλε είδε τη 2η κίτρινη κάρτα (το επιδίωξε) ο Γεωργαντόπουλος και ο Διαγόρας τελείωσε με 9 παίκτες.

Για το Διαβολίτσι έκανε ντεμπούτο ο Τζαλάτου περνώντας στο ματς στο 50’ στη θέση του Χότζα.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δ. Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Χότζα (50’ Τζαλάτου), Σεντεμέντες, Πιτσιλής, Γεωργιόπουλος, (65’ Ι. Καλογερόπουλος), Μπαλόπουλος, Βιγιαφάνε (68’ Οδεμισιώτης), Μουλιάτος (60’ Αθανασόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης Σταυρόπουλος, Λίπι, Ρίλντι, Τρίγκας, Καλλιτσουνάκης (82’ Βέρας), Τριανταφυλλόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Πανάρετος (46΄Σχινάς) Κ. Παπαδόπουλος (70’ Γκολφινόπουλος).