Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 18:16

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Τους έλειψε το γκολ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Τους έλειψε το γκολ (φωτό)

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, ανάμεσα στον Πανθουριακό και τον Πάμισο, το οποίο διεξήχθη προχθές το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα ο Πάμισος παρέμεινε αήττητος, διατήρησε το μηδέν στην άμυνα για 6ο σερί παιχνίδι, έχει έως τώρα 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και συνεχίζει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά και ο γηπεδούχος Πανθουριακός, παραμένει αήττητος μέχρι σήμερα με μηδέν παθητικό, έχοντας 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους από τις οποίες δεν έχει δεχτεί γκολ.

Οσον αφορά τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση, έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να προσπαθούν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα και το παρακολούθησαν, κοιτώντας παράλληλα πως θα φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης. Στο πρώτο 45λεπτο ο Πάμισος έδειξε πιο δραστήριος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιούργησε φάσεις και προσπάθησε να αξιοποιήσει κάποιες από αυτές, χωρίς όμως να το καταφέρει. Στις αρχές του β’ μέρους έφτασε πολύ κοντά στο να προηγηθεί όμως ο συνδυασμός των Βλάχου, Παπαδόπουλου δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ο Πανθουριακός είχε φάσεις στο α’ ημίχρονο, όμως παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστικός με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, προσπάθησε να κλείσει την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή της και με κάποιες επιθετικές ενέργειες να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ομως παρά τις προσπάθειες των παικτών του δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια φάση.

Οι φάσεις

Στο 21’ σουτ του Σαραντόπουλου λίγο έξω από την περιοχή ο Κόκκαλης εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 22’ ο Κουλόπουλος με μπροστινή πάσα τροφοδότησε τον Αριστομενόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ για να μπλοκάρει ο Κόκκαλης που έπεσε στην αριστερή του γωνία. Στο 27’ σέντρα του Παπαδόπουλου στο πέναλτι σχεδόν για τον Σαραντόπουλο, ο Παντσιώτης μπήκε μπροστά του για να διώξει την μπάλα, αλλά δεν τη βρήκε και ο παίκτης του Πάμισου δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε και δεν ανησύχησε τον Κόκκαλη που μπλόκαρε εύκολα. Στο 32’ σέντρα του Αράπι, στο α’ δοκάρι σχεδόν ο Σαραντόπουλος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος πήρε ύψος βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 33’ γύρισμα του Νινιού στον Κανελλόπουλο, αυτός έκανε το σουτ από το ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής με τον Τόσκα να μπλοκάρει άνετα την μπάλα.

Στο 44’ φάουλ του Τρίψα έξω από την περιοχή για τον Αντρέσο που έκανε την κεφαλιά πάνω στον Τόσκα που μπλόκαρε. Στο 52’ ο Παπαδόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Βλάχο, αυτός με διαγώνια πάσα έβγαλε την μπάλα στο πέναλτι και ο Παπαδόπουλος, που βγήκε φάτσα με τον Κόκκαλη έκανε το πλασέ για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας γλιτώνοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Στο 58’ ο Σαραντόπουλος έκανε την μπροστινή πάσα στον Α ριστομενόπουλο αυτός μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια σούταρε διαγώνια και έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 64’ από σέντρα του Μερκούρη ο Αθανασόπουλος έπιασε την κεφαλιά από το πέναλτι σχεδόν και έστειλε την μπάλα άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75’ ο Α. Τόσκα προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του όμως την έστειλε πάνω στον Αθανασόπουλο, αυτός την πήρε έφτασε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή τη γύρισε στον Τρίψα, ο οποίος φάτσα με τον Α. Τόσκα σούταρε όμως πρόλαβαν οι Μωράκης, Μπορχάν, Κατσιβαρδέας με τάκλιν να κοντράρουν την μπάλα και έτσι γλίτωσαν την εστία της ομάδας τους από βέβαιη παραβίαση. Στο 89’ ο Αθανασόπουλος εκτέλεσε κόρνερ στο πίσω δοκάρι ο Δημητρακόπουλος που είχε προωθηθεί έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Στο 91’ νέα εκτέλεση κόρνερ του Αθανασόπουλου, ο Δημητρακόπουλος έπιασε την κεφαλιά απέκρουσε ο Α. Τόσκα και στην επαναφορά ο Μερκούρης σούταρε συρτά, όμως ο Α. Τόσκα πρόλαβε έπεσε στην πορεία της μπάλας και μπλόκαρε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Αδαμόπουλο, Γεωργαντά.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Νινιός, Παντσιώτης, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Αντρέσο, Ράπτης (54’ Αθανασόπουλος), Κανελλόπουλος (46’ Μερκούρης), Τρίψας, Σπυρόπουλος (84’ Εμμανουήλ).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Α. Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Αράπι (36’ λ.τρ. Βλάχος), Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος (71’ Πολυχρόνης), Ντίσα, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπορχάν (78’ λ.τρ. Στασινόπουλος).

Αποβολή Παπαγιαννόπουλου

Στο 76’ ο διαιτητής Καυκάς έδειξε κόκκινη κάρτα και αποβολή από τον πάγκο, του συνεργάτη του Αντώνη Μαυρέα, Αντώνη Παπαγιαννόπουλου για διαμαρτυρία. Αρχικά του έδειξε κίτρινη κάρτα, αλλά συνέχισε να διαμαρτύρεται και του έδειξε την κόκκινη.