Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 19:39

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες στο γήπεδο του Σουληναρίου, ο Τέλλος Αγρας που κέρδισε με 2-1 τον Τσικλητήρα Πύλου.

Μετά από 5 σερί ήττες σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα των Γαργαλιάνων έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας και στο ντεμπούτο του Βασίλη Μπλέτσα στον πάγκο της.

Ηταν μια σημαντική νίκη όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για βαθμολογική συγκομιδή, μιας και ήταν οι πρώτοι τρεις πόντοι της ομάδας.

Ο Τσικλητήρας Πύλου δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, παρότι στη διάρκεια της αναμέτρησης έδειξε διάθεση για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φάσεις – γκολ

Στο 2’ ο Μπολούν με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 10’ ο Ακασού με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 22’ ο Κιεσέ έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως έπιασε αδύναμη κεφαλιά και δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Σαρρή. Στο 32’ ο Πανταζόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 70’ ο Καρδάσης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ακασού και ο διαιτητής Κουτσαναστάσης σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τηλεμάχου (ο οποίος επέστρεψε στους ερυθρόλευκους) και έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Τέλλο Αγρα, κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Δούνιας, Καρδάσης, Α. Χρονόπουλος (46’ Δέμπι), Κοτσοβός, Ράτσεφ (70’ Ράλλης), Ε. Χρονόπουλος (31’ Πανταζόπουλος), Μεμά, Μαρκολέφας, Σκαφιδάς, Ζάτσα (62’ Μεμουσάι).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Ακασού (92’ Βελισσάρης), Κιεσέ, Γ. Αναστασόπουλος, Μαραβέλας, Π. Λακριντής (84’ Π. Αναστασόπουλος), Μαρκόπουλος (60’ Τηλεμάχου), Αλεξανδρόπουλος.