Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 19:54

ΜΕΘΩΝΗ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους "κυανόλευκους"

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους "κυανόλευκους"

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Μεθώνη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Ανδρούσα, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο.

Προηγήθηκε με Θεοδοσόπουλο, απάντηση με Πουλάκο

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27’ με κεφαλιά του Θεοδοσόπουλου έπειτα από πλάγιο άουτ του Καλογερόπουλου. Στο 44’ όμως ο Πουλάκος ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 47’, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε και η προσπάθεια του Σούλα στο 3’.

Η Μεθώνη παρά τα δύο δοκάρια δεν έκανε πάντως τόσο καλή εμφάνιση και η Ανδρούσα που είχε και αυτή δοκάρι με τον Ιμεράσι στο 85’ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.

Να σημειωθεί ότι η Ανδρούσα είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, αφού τραυματίστηκαν οι Χαρίτος, Μπάλλας, αλλά και ο Δέδες που μπήκε στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Μπάλλα. Παρ’ όλα αυτά κράτησε την ισοπαλία και έφθασε τους 7 βαθμούς με τους οποίους βρίσκεται στην 11η θέση της Α’΄τοπικής.

Η Μεθώνη με 11 βαθμούς ισοβαθμεί με την Α.Ε. Μάνης στην 4η θέση, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Γεωργαντά,

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος (60’ Παυλόγιαννης), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Ηλιόπουλος, Σαμπάνι, Πουλάκος, Πεϊδης, Σούλα, Τομαράς (70’ Παπαδημητρίου).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Τσαναλίας, Χαρίτος (17’ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Μπάλλας (46’ λ.τρ. Δέδες, 78’ λ.τρ. Κουρέτας), Παυλάκος, Παπαγεωργίου, Ιμεράσι, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Κάλλας (70’ Τσολχάι).