Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 13:26

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Ξεμπούκωσε” επιθετικά με 9 γκολ σε δύο παιχνίδια!

Γράφτηκε από τον

Οσα γκολ δεν είχε πετύχει σε τέσσερις αγωνιστικές, σημείωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας στα δύο τελευταία ματς.

Ο φιλόδοξος σύλλογος σκόραρε εννέα φορές απέναντι σε Σπερχογεία (1-5) και Μάνη (4-0) και με τις δύο ευρείες νίκες ανέβηκε στην 3η θέση της Α’ τοπική, έχοντας 2 βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο Πάμισο.

Με τους Νησιώτες ο Απόλλωνας είχε μείνει στο 0-0, το ίδιο και με τον Πανθουριακό στην πρεμιέρα, ενώ στην Κυπαρισσία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Η μοναδική νίκη στην πρώτη τετράδα των αγώνων καταγράφηκε με την Αβία (2-1). Τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια για τον Απόλλωνα και εννέα στα δύο με τους “ταύρους” και την ΑΕΜ. Κόντρα στους Μανιάτες μάλιστα και τα τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Βασίλης Δαλκαφούκης, που είχε σκοράρει ένα γκολ και με τη Σπερχογεία.

Ο ικανός επιθετικός φαίνεται πως “ξεμπούκωσε” το ίδιο και ο Απόλλωνας που διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα.

“Αν δημιουργείς ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ”, λέει ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος που αποδίδει τα 3 γκολ ενεργητικό στα 4 πρώτα παιχνίδια, στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε να αντιμετωπίσει δυνατές και φιλόδοξες ομάδες, όπως ο ΑΟΚ, ο Πάμισος και ο Πανθουριακός.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα πιστεύει πάντως ότι ο ιστορικός σύλλογος μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς, χωρίς να σημαίνει είναι ότι δυσαρεστημένος από το ξεκίνημα στην Α’ τοπική.

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Καλό Νερό, που είναι αήττητο στις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

Για μία ακόμα αγωνιστική τα προβλήματα είναι αρκετά για την τεχνική ηγεσία και έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Μανωλόπουλο, Λούτα, Γιακουμή, Κοσμόπουλο και Καραχάλιο.