Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 16:45

Εύκολη νίκη η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα Κ16 (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΜ.

Στο γήπεδο του Ασπροχώματος η Καλαμάτα πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς κερδίζοντας 8-0 την Κυπαρισσία.

Μόλις στο 1’ σε σέντρα στην περιοχή ο Μουζάκης κοντρόλαρε την μπάλα γύρισε προς την εστία και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 7’ ο Παυλής έκανε τη σέντρα σουτ και ο Σταθόπουλος πρόλαβε και απέκρουσε με το ένα χέρι. Η μπάλα έφυγε πλάγια, όπου πρόλαβε ο Ρούπας γύρισε και έκανε το διαγώνιο σουτ, για να αποκρούσει με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού ο Σταθόπουλος. Στην επαναφορά νέο σουτ του Ρούπα, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών άλλαξε πορεία και ο Μουζάκης με κεφαλιά σκόραρε, όμως δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Καλής στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα τη βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής Αράπης σφύριξε αμέσως το πέναλτι.

Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μουζάκης και “έγραψε” το 2-0. Στο 17’ μετά από σέντρα ο Ψαρρέας με κεφαλιά σημείωσε το 3-0. Στο 25’ ο Παπαγεωργακόπουλος έκανε τη σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντωνόπουλου και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παπαγεωργακόπουλος και έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σταθόπουλου και μετά κατέληξε άουτ. Στο 44’ ο Ρούπας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Λαμπρόπουλος τη βρήκε με το χέρι και αμέσως ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι και έδειξε την κόκκινη κάρτα στο παίκτης της Κυπαρισσίας. Ο Κοτσιλιέρης ευστόχησε από τα 11 βήματα και πέτυχε το 4-0. Ενα λεπτό μετά ο Μουζάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας γύρισε προς την εστία και με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 52’ πάσα του Μενέγου στον Ρούπα, αυτός μπήκε στην περιοχή απέφυγε ένα αμυντικό και με διαγώνιο σουτ έκανε το 6-0. Στο 57’ ο Μάτσι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Μενέγος έκανε την πάσα στον Ψαρρέα αυτός μπήκε στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 7-0 παρότι ο Σταθόπουλος απέκρουσε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την εστία του από την παραβίαση. Στο 60’ ο Μάτσι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο και Τάγαρη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Παπαγεωργακόπουλος, Παυλής, Σάλα, Γουρνάς, Κοτσιλιέρης, Ρούπας, Σκοπέτος (47’ Κατής), Μουζάκης (46’ Μενέγος), Ε. Βλάχος (41’ Μάτσι), Ψαρρέας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σταθόπουλος, Ι.-Χ. Βλάχος, Βσιλόπουλος (41’ Θεοδωρόπουλος), Καλής, Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ράμα, Μπαριαμάι, Κατσίρος, Αντωνόπουλος, Λυμπερόπουλος.