Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2019 13:37

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο πρώτος προημιτελικός στο Μελιγαλά ανάμεσα στον Εθνικό και τον Πάμισο.

Οι Νησιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο και με το 1-1 όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στις 27 Νοεμβρίου.

Ο Πάμισος με το εκτός έδρας γκολ έχει πάντως μικρό προβάδισμα, με δεδομένο ότι προκρίνεται και με ισοπαλία 0-0.

Με Σαραντόπουλο το 0-1

Η ομάδα της Μεσσήνης ευτύχησε χθες να ανοίξει το σκορ στο 25’ όταν ο Αγγελος Σαραντόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έφυγε στην αντεπίθεση πλασάροντας εύστοχα για το 0-1. Ο σκόρερ τραυματίστηκε όμως στο 35’ και αντικαταστάθηκε από το Βλάχο. Ο Πάμισος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να βρει άλλο γκολ. Ετσι ο Εθνικός έμεινε στο ματς ,που αναλώθηκε περισσότερο σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και βρήκε την ισοφάριση από στημένη φάση.

Ισοφάριση με το νεαρό Καλύβα

Στο 75’ ο 16χρονος Αλέξανδρος Καλύβας εκτέλεσε φάουλ, ο Οικονομόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλα και έγινε το 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Πάμισος φέτος σε επίσημο ματς.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Κουρτέση και Αράπη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Ντεμίρι, Μακρής, Μπούνας, Φέστας, Σεμούρι, Δ. Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος, (87’ Καλογερόπουλος), Λάγιος, Διακουμάκος (70’ Καλύβας).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Χαρλαμπόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ντίσα (68’ Μπορχάν), Παπαδόπουλος (82’ Τσούκλερης), Αράπι (80’ λ.τρ. Στασινόπουλος) Κουλόπουλος, Αγγ. Σαραντόπουλος (35’ λ.τρ. Βλάχος).