Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2019 16:38

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Σκασμένοι" από την ήττα στον Κάμπο

Γράφτηκε από τον

 

Την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο έχασε η Κυπαρισσία.

Οι Νησιώτες έμειναν το Σάββατο στο 0-0 με τον Πανθουριακό και ο ΑΟΚ με νίκη την Κυριακή επί της Α.Ε. Αβίας θα βρισκόταν σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.

Τελικά η διαφορά όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε, μιας και η Κυπαρισσία γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Κάμπου με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι που μέχρι την Κυριακή αγνοούσαν τη νίκη, υποχρέωσαν την τριφυλιακή ομάδα στη δεύτερη φετινή της ήττα μετά από αυτή με τον Εθνικό στο Μελιγαλά.

Στην Κυπαρισσία ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν στον Κάμπο, καθώς η ομάδα είχε διψήφιο αριθμό μεγάλων ευκαιριών και πλήρωσε λίγο πριν το τέλος ένα αμυντικό λάθος. Η αστοχία και οι αποκρούσεις του γκολκίπερ των γηπεδούχων έφεραν αυτό το 1-0 με το οποίο ο φιλόδοξος σύλλογος απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την πρώτη θέση.

Δύο σερί ντέρμπι

Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι "σκασμένοι" από την ήττα της Κυριακής, αλλά δεν μπορούν να σταθούν άλλο στην Αβία. Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο σερί ντέρμπι με την Εράνη στα Φιλιατρά και με τον Πάμισο στην Κυπαρισσία. Με 8 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές ο ΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για απώλειες και θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.

"Πρόκειται για ένα κλασσικό ντέρμπι. Πιστεύω ότι είναι ματς - ορόσημο και για τις δύο ομάδες. Η Εράνη μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά, αλλά έχει δυναμική και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Θα παίξουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και όποιος είναι καλύτερος στις λεπτομέρειες θα κερδίσει", η εκτίμηση του Τάκη Παναγόπουλου για το ντέρμπι με την Εράνη.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας στα πλάνα που ετοιμάζεται δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κόλλια, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Ζαφείρη.