Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 17:40

Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός γηπέδων ο Δώνης

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός γηπέδων ο Δώνης

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τον Γιώργο Δώνη με πρόστιμο 5.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα.

Η Super League ανακοίνωσε την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Γιώργο Δώνη, για την απώθηση του 4ου διαιτητή στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου, απολογήθηκε την Παρασκευή (8/11) ζητώντας την απαλλαγή ή την ελάχιστη τιμωρία του προπονητή.

Τελικά το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τον Δώνη με πρόστιμο 5.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο του "τριφυλλιού" για τα παιχνίδια με Παναιτωλικό (εκτός), Αστέρα (εντός). Επιστρέφει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.
Η απόφαση για τον Δώνη:

" Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γ. Δώνης (προπονητής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δώνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα".
Πηγή: sport24.gr