Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 18:05

Εθνική Ελλάδας: Με Βασιλειάδη κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία

Γράφτηκε από τον
Εθνική Ελλάδας: Με Βασιλειάδη κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία

Ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδης, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία. Επιστροφή Μαυρία, εκτός Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης και Μήτρογλου.

O ομοσπονδιακός προπονητής Τζον φαν Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή για τα τελευταία δυο ματς της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020 τις αντίστοιχες των Αρμενίας (15/11, 19:00 στο Ερεβάν) και Φινλανδίας (18/11, 21:45 στο Ολυμπιακό Στάδιο) για την ένατη και δέκατη αγωνιστική

Την πρώτη του κλήση για το αντιπροσωπευτικός συγκρότημα έλαβε ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Ο Χάρης Μαυρίας επιστρέφει στην κυανόλευκη αποστολή, ενώ εκτός έμειναν ξανά οι Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρέας Σάμαρης και Κώστας Μήτρογλου.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Πηγή: sport24.gr