Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2019 10:41

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στη Χαλκιδική με Τρίγλια

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στη Χαλκιδική με Τρίγλια

Η “Μαύρη Θύελλα” μπήκε δυνατά στην Football League με 10 βαθμούς στα 4 πρώτα ματς, ωστόσο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από Διαγόρα εκτός και Ολυμπιακό Βόλου εντός, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Μεσσήνιοι έχουν μπροστά τους δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Τρίγλια και Καβάλα όπου θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Η αρχή θα γίνει σήμερα Κυριακή στην Χαλκιδική απέναντι στην ουραγό Τρίγλια, η οποία μετρά μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα κι προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες.

Η Καλαμάτα λοιπόν θα μπει στο ματς έχοντας τον άτυπο τίτλο του φαβορί, τον οποίο θα προσπαθήσει να δικαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών και να πάρει τους τρεις βαθμούς που χρειάζεται για να μην χάσει την επαφή της με τους πρωτοπόρους.

Ο τεχνικός των Μεσσήνιων Βασίλης Βούζας τις προηγούμενες μέρες έκανε λόγο για κομβικό ματς, ενώ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε τρεις παίκτες. Η άσχημη συγκυρία είναι ότι πρόκειται για τρεις αμυντικούς, κάτι που δυσκολεύει την συγκρότηση της αμυντικής γραμμής. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Γαλούπης, Τσουβαλτσίδης και Κωνσταντινόπουλος.

Στις τρεις έως τώρα εξόδους της στο πρωτάθλημα η Καλαμάτα έχει φέρει όλα τα σημεία, καθώς μετρά μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Τρίγλια στην έδρα της νίκησε την 2η αγωνιστική τον Ασπρόπυργο αλλά στην συνέχεια έχασε από Τρίκαλα και Ιεράπετρα.