Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2019 11:44

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Για θετικό αποτέλεσμα στη Ζαχάρω

Γράφτηκε από τον

Από τον προτελευταίο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Ζαχάρως θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 3 μ.μ. ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Ο ΑΟΔ μετά τη νίκη επί του Διαγόρα Βραχνέικων θέλει να φύγει με βαθμούς από την Ηλεία ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η διαφορά από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή είναι μόλις δύο βαθμοί. Δύο βαθμοί είναι και η απόσταση που χωρίζει το Διαβολίτσι από τον σημερινό αντίπαλο του, κάτι που δείχνει πόσες μικρές είναι οι διαφορές. Ετσι το αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, μετρά διπλά και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου θα πρέπει να μείνει αήττητος στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στη Γ' εθνική. Ο Ολυμπιακός στο γήπεδο του έχει κερδίσει μόνο τον Διαγόρα Βραχνέικων με 2-0. Μοιράστηκε τους βαθμούς με Παναργειακό (0-0), Πανηλειακό (1-1) και ηττήθηκε από τη Σπάρτη (0-2),

Την περασμένη αγωνιστική έχασε στην Πάτρα με 3-2 από τη Θύελλα Πατρών. Ακόμα εκτός έχει ηττηθεί με 3-1 από το Τσιλιβή και 3-0 από την Ερμιονίδα. Και οι 5 βαθμοί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έχουν έρθει στη Ζαχάρω. Ο ΑΟΔ έχει 7 βαθμούς, αλλά αγνοεί τη νίκη μακριά από το "Καπετάν Βασίλης".

Στο σημερινό ματς θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον τραυματία Λιόλιο, αλλά επιστρέφει ο Τζανετέας που εξέτισε την ποινή του.