Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 17:31

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-3: Τρίτη σερί νίκη για τους ανεβασμένους Καλαματιανούς (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-3: Τρίτη σερί νίκη για τους ανεβασμένους Καλαματιανούς (φωτό)

 

Με σκόρερ τους Δαλκαφούκη και Σπανό, ο Απόλλωνας νίκησε προχθές το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, το Καλό Νερό με 3-0.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε προχθές οι ασπρόμαυροι, που μπορεί να δυσκολεύτηκαν, αλλά κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Καλού Νερού και να προσθέσουν τρεις ακόμη πόντους στο ενεργητικό τους.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη και 4η συνολικά για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που έχει ακόμη τρεις ισοπαλίες και παραμένει αήττητος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α’ τοπικής. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης σχεδόν να αξιοποιήσουν δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στην διάρκεια του αγώνα και να προηγηθούν στο σκορ 2-0 και να βάλουν τις βάσεις για την επικράτηση.

Στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα για ακόμη μία φορά και από εκεί και πέρα το έργο τους για να φτάσουν στη νίκη έγινε πιο εύκολο. Πέρα από τα τρία γκολ, έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τους Παπαθεοδώρου και Δαλκαφούκη.

Οι γηπεδούχοι μετά από τρεις σερί νίκες και μία ισοπαλία, γνώρισαν τη 2η εντός έδρας ήττα και τρίτη συνολικά. Σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο στο προχθεσινό παιχνίδι, σύμφωνα με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν, αλλά όπως προαναφέραμε δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα σε κάποιες από αυτές, ώστε να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο τόσο ο τερματοφύλακας Γιακουμής, που όποτε χρειάστηκε με τις επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του, αλλά και η αστοχία των παικτών του Καλού Νερού.

Γκολ και δοκάρι

Στο 23’ από πάσα του Παπαθεοδώρου ο Δαλκαφούκης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 33’ μετά από πάσα του Κουντάνη, ο Σπανός με διείσδυση μπήκε στην περιοχή και με σουτ “έγραψε” το 0-2. Στο 54’ ο Δεμπεγιώτης με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 62’ μετά από ωραία ενέργεια ο Παπαθεοδώρου τροφοδότησε τον Δαλκαφούκη και αυτός με σουτ σημείωσε το 0-3.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορμπής, Αλμπαν, Σιγέρη (65’ Μανδραπήλιας), Ντιόπ, Διονυσόπουλος (46’ Κορακοβούνης), Δεμπεγιώτης, Μπεγέτης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κυριακόπουλος (35’ λ.τρ. Γιακουμής), Κακαλής, Παχής, Ι.Δ. Καραχάλιος, Δασκαλάκης, Σπανός (75’ Καρύδης), Κουντάνης, Παναγάκης (60’ Μπάκας), Παπαθεοδώρου, Δαλκαφούκης (73’ Καραβίτης), Βασιλόπουλος.

Ατυχος ο Κυριακόπουλος

Στο 35’ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Γιώργος Κυριακόπουλος σε προσπάθεια του να αποκρούσει την μπάλα, τραυματίστηκε στο ώμο και αποχώρησε από τον αγώνα. Μετά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα, μεταφέρθηκε από ανθρώπους του Απόλλωνα στο νοσοκομείο Καλαμάτας για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Από τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης.