Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 17:58

ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-1: Πήρε το ντέρμπι με Βλαχόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-1: Πήρε το ντέρμπι με Βλαχόπουλο (φωτό)

Η Εράνη ήταν η θριαμβεύτρια στο Τριφυλιακό ντέρμπι με την Κυπαρισσία, χθες στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών.

Οι “πράσινοι” με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Βλαχόπουλο πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 και διατηρήθηκαν στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου είναι ο Πάμισος. Το σημαντικότερο όμως είναι πως ξεπέρασαν τις δύο ήττες που είχαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο από Κορώνη και Μεθώνη αντίστοιχα.

Στον αντίποδα η Κυπαρισσία γνώρισε την τρίτη ήττα σε επτά παιχνίδια και ήδη βρίσκεται στο -9 από την πρώτη θέση!

Ο ΑΟΚ, που ξεκίνησε τη σεζόν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου, αντιμετωπίζει φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα και αυτό του έχει στοιχίσει πολλούς βαθμούς. Και στο χθεσινό ματς η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου είχε δύο δοκάρια και έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες, όμως και πάλι στο φινάλε έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 350 φίλους και των δύο ομάδων, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τρία γκολ και πολλές ευκαιρίες.

Ξεκίνησε δυνατά ο ΑΟΚ

Μόλις στο 2’ η κεφαλιά του Μπάρκα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 6’ το πλασέ του Τσαγκάρη απέκρουσε σωτήρια ο Αλεξανδρόπουλος. Ο ΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 10’ είχε οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά του Μπάρκα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Η Εράνη απείλησε στο 12’ με τον Βέλλη, όμως τον πρόλαβε ο Ντουγέρογλου και μπλόκαρε. Στο 15’ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Τζανέτου να κοντράρει σε σώματα και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης να σουτάρει άουτ.

Με πέναλτι το 1-0 ο Βλαχόπουλος στο 17’

Στο 17’ ο Βέλλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μιτρόφ και ο κ. Ψηλοπαναγιώτης έδωσε πέναλτι. Ο Βλαχόπουλος νίκησε τον Ντουγέρογλου από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Το ματς είχε καταιγιστικό ρυθμό και στο 28’ ύστερα από σέντρα του Κωνσταντόπουλου ο Μπάρκας δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα.

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου απείλησε στο 30’ με το διαγώνιο σουτ του Βλαχόπουλου να περνά λίγο άουτ.

Δεύτερο γκολ με Βλαχόπουλο στο 56’

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Κυπαρισσία στο 52’ με την κεφαλιά του Τσαγκάρη να περνά άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Κωνσταντόπουλου απέκρουσε ο Αλεξανδρόπουλος.

Στο 56’ ο κορυφαίος της Εράνης, Κώστας Βλαχόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, με τον Ντουγέρογλου να αιφνιδιάζεται και να δέχεται το γκολ!

Οι “κυανόλευκοι” στη συνέχεια πίεσαν και στο 65’ είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Μπουτσικάκη! Η Εράνη από τη μεριά της είχε δύο διαγώνια σουτ με Πέππα και Βέλλη που δεν βρήκαν στόχο.

Μείωσε ο Κωνσταντόπουλος

Η μείωση του σκορ για την Κυπαρισσία ήρθε στο 87’ με μακρινό σουτ από πλάγια θέση του Κωνσταντόπουλου (2-1).

Στις καθυστερήσεις μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τον Μιτρόφ να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσοπανάκη.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Μπουρδέκας (58’ Τσουλάκος), Ανδρώνης, Παπαγεωργίου, Κώτσος, Πέππας, Ασημακόπουλος, Βέλλης (91’ Οικονομόπουλος), Βλαχόπουλος (84’ Νικολακόπουλος), Χρονόπουλος (68’ Χάρμπας).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Βασίλιεφ, Μπάρκας, Μιτρόφ, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Σπυρόπουλος (73’ Μπακόπουλος), Τζανέτος, Τσαγκάρης, Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος (60’ Ανδρουτσής).

ΦΩΤΟ: Αναστασία - Χαρά Γεωργακοπούλου