Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 11:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Βαρύ κλίμα μετά τη νέα ήττα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Βαρύ κλίμα μετά τη νέα ήττα

 

Δεν λέει να σηκώσει.. κεφάλι η Καλαμάτα. Ηττα στη Ρόδο από το Διαγόρα, ήττα στο Στάδιο από τον Ολυμπιακό Βόλου και ήττα προχθές στη Χαλκιδική από την Τρίγλια.

Η “Μαύρη Θύελλα” δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς ούτε και με την μέχρι πρότινος ουραγό του βαθμολογικού πίνακα. Ετσι υποχώρησε στην 8η θέση της Football League και απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την κορυφή. Η διαφορά καλύπτεται, αλλά αυτό που προβληματίζει είναι η εικόνα της ομάδας. Η μία κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα διαδέχεται την άλλη και ενώ υπάρχουν μπροστά τα δύσκολα ματς με Τρίκαλα, Βέροια και Καβάλα. Την προσεχή αγωνιστική μάλιστα η Καλαμάτα θα δώσει νέο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Καβάλα. Με εμφανίσεις σαν αυτές του τελευταίου μήνα δεν έχει καμία ...τύχη.

Το κλίμα μετά τη νέα ήττα είναι βαρύ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις πριν από το ματς της Κυριακής. Ο Βασίλης Βούζας που έμεινε χθες στην Αθήνα, θα έρθει σήμερα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες ώστε να συζητήσουν τα αίτια της πτωτικής πορείας.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πλέον θέμα προπονητή στην Καλαμάτα, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση.