Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 12:17

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Νίκη με Ερμιονίδα για να έχει αξία το διπλό”, λέει ο σκόρερ Γ. Γραμματικόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Νίκη με Ερμιονίδα για να έχει αξία το διπλό”, λέει ο σκόρερ Γ. Γραμματικόπουλος

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε την Κυριακή από τη Ζαχάρω ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και για πρώτη φορά ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ επικράτησε με 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού χάρη στο παρθενικό φετινό γκολ του Γιώργου Γραμματικόπουλου. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη εκτός έδρας νίκη για το Διαβολίτσι και ήρθε την κατάλληλη στιγμή, μιας και η ομάδα της Ηλείας διεκδικεί, όπως και οι Μεσσήνιοι, την παραμονή στην κατηγορία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά το Διαβολίτσι νικά δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Είχε προηγηθεί το 2-0 με το Διαγόρα Βραχνέικων στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”.

“Για να έχει αξία το διπλό θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας με την Ερμιονίδα”, λέει ο σκόρερ στη Ζαχάρω Γιώργος Γραμματικόπουλος.

Ο έμπειρος επιθετικός σχολιάζοντας στην “Ελευθερία” την προχθεσινή νίκη είπε ότι: “Ηταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Το θέλαμε πολύ για να πάρουμε και ψυχολογία. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και θα ήταν “έγκλημα” αν δεν κερδίζαμε. Ολα τα παιχνίδια βέβαια είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες”.

Ο Γ. Γραμματικόπουλος εκτιμά ότι ο ΑΟΔ μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στη Γ’ εθνική. “Αν είμαστε σοβαροί και βγάζουμε αυτό που μπορούμε μέσα στο γήπεδο, θεωρώ ότι θα σωθούμε. Οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι. Εχουμε τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για να τα καταφέρουμε”.

Σάββατο η 9η αγωνιστική

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα γίνει, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ, η 9η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι στο “Καπετάν Βασίλης” την Ενωση Ερμιονίδας, η οποία με 16 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από τη Σπάρτη (17 βαθμοί) και το Ναύπλιο (18 βαθμοί). Το Διαβολίτσι έχει 10 βαθμούς και είναι στην 8η θέση.