Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019 12:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με Βούζα την Κυριακή στην Καβάλα

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο θα αγωνιστεί η Καλαμάτα στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα.

Ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει στη “Μαύρη Θύελλα”, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η θέση του δεν είναι επισφαλής. Αν η ομάδα φύγει με... σκυμμένο το κεφάλι και από το “Ανθή Καραγιάννη”, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Πέρα από το αποτέλεσμα, σημασία για τη διοίκηση, έχει και η εικόνα που θα παρουσιάσει η Καλαμάτα.

Διότι οι τρεις σερί ήττες από Διαγόρα, Ολυμπιακό Βόλου και Τρίγλια έχουν συνδυαστεί με κακές εμφανίσεις.

Στο... κάδρο της αμφισβήτησης εκτός από τον προπονητή, έχουν μπει και παίκτες, των οποίων η απόδοση δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Ως εκ τούτου κάποιοι ενδέχεται να κουνήσουν... μαντήλι το Γενάρη, όπου η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται επιτακτική ανάγκη για να έρθει η άνοδος.

Η Καλαμάτα έχει κενά στο ρόστερ και θα πρέπει να τα καλύψει για να πάρει ένα από τα εισιτήρια για τη Super League 2. Στην παρούσα φάση απαιτείται μέχρι το Γενάρη να μείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να διακόψει το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε στη Ρόδο. Η συνέχεια ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η Καβάλα είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της.

Η Καλαμάτα οφείλει να αντιδράσει και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει και τη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Ζωντανά από την ΕΡΤ 3

Με το ντέρμπι του Βόλου θα ανοίξει το Σάββατο η “αυλαία” της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League. Το Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου θα μεταδοθεί μάλιστα ζωντανά από την ΕΡΤ 3, όπως επίσης και η αναμέτρηση της Καβάλας με την Καλαμάτα την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 3 μ.μ.

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου (ΕΡΤ 3)

Κυριακή 3 μ.μ.

Τρίκαλα – Αιγάλεω

Ιωνικός – Διαγόρας

Βέροια – Θεσπρωτός

Ασπρόπυργος – Ιεράπετρα

Ιάλυσος – Τρίγλια

Καβάλα – Καλαμάτα (ΕΡΤ 3)