Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019 11:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Το αήττητο περνά από την Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Το αήττητο περνά από την Τριφυλία

Εράνη, Κυπαρισσία και Πανθουριακός ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με μοναδικό σκοπό να το κατακτήσουν.

Μετά από εφτά αγωνιστικές όμως, την κούρσα οδηγεί ο Πάμισος. Οι Νησιώτες δεν μπήκαν με την ετικέτα του φαβορί στον μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών, αφού η λέξη πρωτάθλημα δεν είχε ειπωθεί από τα χείλη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας γι’ αυτή τη σεζόν.

Οι “πράσινοι” ωστόσο κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στο ξεκίνημα και αν συνεχίσουν έτσι μπορεί να μπουν... ιδέες στη Μεσσήνη. Ηδη άλλωστε ο Πάμισος έχει αποσπαστεί εννέα βαθμούς από την Κυπαρισσία και 4 από Εράνη και Πανθουριακό, μετρώντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Κρας τεστ σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά

Οι επόμενες δύο αγωνιστικές θα δείξουν που μπορούν να φθάσουν οι πρωτοπόροι, μιας και θα δοκιμαστούν διαδοχικά από Κυπαρισσία και ΑΟΚ. Το αήττητο και η πρωτιά περνούν λοιπόν από την Τριφυλία.

Ο Πάμισος θα αγωνιστεί στα ντέρμπι με τη ψυχολογία στα ύψη, λιγότερη πίεση σε σχέση με τους γηπεδούχους, αλλά και με μια σημαντική απουσία. Ο Αγγελος Σαραντόπουλος είναι τραυματίας και δύσκολα θα δώσει το “παρών”. Ετσι ο Γιώργος Καλόμαλος θα πρέπει να βρει λύσεις για την επιθετική γραμμή.

Να σημειωθεί ότι ο Πάμισος έπαιξε εκτός έδρας και με τη Θουρία, αλλά και τον Απόλλωνα που συνεχίζουν αήττητοι, μένοντας στο 0-0. Η μοναδική νίκη μακριά από τη Μεσσήνη είναι με τον Τέλλο Αγρα. Εντός έχει ξεπεράσει τα εμπόδια της Ανδρούσας, του Εθνικού Μελιγαλά, του Ολυμπιακού Ανάληψης και της Α.Ε. Αβίας την περασμένη Κυριακή, σ’ ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ο Πάμισος δέχτηκε στην 7η αγωνιστική και το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πριν από 8 μέρες είχε δεχτεί και το πρώτο γκολ στο κύπελλο (1-1 με τον Εθνικό) όπου διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Νησιώτες είναι αήττητοι και στις δύο διοργανώσεις που μετέχουν και προετοιμάζονται πλέον για τα σερί ντέρμπι με την Κυπαρισσία στις 17 Νοεμβρίου και με την Εράνη, μία εβδομάδα αργότερα.