Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019 13:58

ΟΜΟΝΟΙΑ: Νέος προπονητής ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου στην Ομόνοια βρέθηκε μέσα σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Αργυρόπουλος!

Ο 43χρονος τεχνικός έθεσε την παραίτηση του στη διοίκηση του Πεταλιδίου και την Κυριακή κάθισε για τελευταία φορά στο ματς με τον Ηρακλή Καλαμάτας και χθες συμφώνησε με τη διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Φασουλή.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει:

“Ο Γιώργος Αργυρόπουλος είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του”!

Ο καλαματιανός τεχνικός σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” σημείωσε: “Αποχώρησα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, που δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα και που μου επιβάλουν να βρίσκομαι στην πόλη της Καλαμάτας.

Ειχα άλλες δύο προτάσεις, αλλά οι άνθρωποι της Ομόνοιας με προσέγγισαν πολύ σωστά και με έπεισαν να πω το ναι.

Η συνεργασία μας θα είναι σε πολλά επίπεδα και εύχομαι οι στόχοι που έχουν θέσει οι διοικούντες της Ομόνοιας να υλοποιηθούν”.

Ο Αργυρόπουλος χθες είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Το ντεμπούτο του θα γίνει στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Ομάδα την οποία αντιμετώπισε και την περασμένη Κυριακή ως προπονητής του Απόλλωνα Πεταλιδίου, κερδίζοντας μάλιστα με 4-0!