Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019 17:34

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16: Νίκες για Καλαμάτα, Αρφαρά και Κυπαρισσία (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το Σάββατο το πρωτάθλημα Κ 16 που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

Η Καλαμάτα νίκησε με 1-0 τον Αίαντα και η Κυπαρισσία με το ίδιο σκορ την Α.Ε. Αβίας, ενώ τους τρεις βαθμούς πήρε και ο Αστέρας Αρφαρών (4-0 τον ΑΠΣ Αρις).

Καλαμάτα και Αίαντας έχουν από 9 βαθμούς και ακολουθούν με 6 βαθμούς Πατίστα και Αρφαρά.

Δύο χαμένα πέναλτι

Η Καλαμάτα επικράτησε του Αίαντα με 1-0 χάρη σε γκολ του Μουζάκη στα τελευταία λεπτά.

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα κοίταξαν να διασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και μετά σε κάποια επιθετική ενέργεια να πετύχουν γκολ ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες φάσεις για γκολ και είχαν από ένα χαμένο πέναλτι, πρώτα ο Αίας και στη συνέχεια η Καλαμάτα.

Μάλιστα η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά το πέναλτι που έχασε, αφού οι αμυντικοί του Αίαντα καθυστέρησαν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί της αντίπαλης ομάδας και πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στο 57’ ο Χιώτης μπήκε στην περιοχή της Καλαμάτας και ο Παπανικολός που έπεσε στα πόδια του για να του πάρει την μπάλα τον ανέτρεψε και αμέσως ο διαιτητής Αράπης σφύριξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λούτα, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Παπανικολού, ο οποίος έπεσε στην πορεία της μπάλας, την απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια την μπλόκαρε.

Στο 71’ ο Μουζάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αναστασόπουλο με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι.

Ο Μουζάκης το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αναστασόπουλου, ο οποίος έπεσε σωστά και απέκρουσε διώχνοντας την μπάλα πλάγια. Ο Μενέγος πρόλαβε τους αμυντικούς και πάσαρε στον Ρούπα, αυτός προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως δεν βρήκε την μπάλα όπως θα έπρεπε και έφτασε στον Μουζάκη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 1-0.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Μούζος (20’ διαγώνιο σουτ), Σκοπέτος (30’ κεφαλιά) και Ψαρρέας (47’ σουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Αράπης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπανικολός, Παπαγεωργακόπουλος, Παυλής, Σάλα, Γουρνάς, Κοτσιλιέρης (62’ Βλάχος), Ρούπας (77’ Κατής), Σκοπέτος, Μουζάκης, Μάτσι (69’ Μενέγος), Ψαρρέας.

ΑΙΑΣ: Αναστασόπουλος, Κουρεντζής (23’ Δ. Κοντογόνης), Μπούνας, Σπίνος (41’ Χιώτης), Κομπότης (59’ Καραΐσκος), Γκράσης, Μούζος, Σακκάς, Ζαΐμης (50’ Ριζάς), Σεντεμέντες (63’ Ανδρεάδης), Λούτα (68’ Αγγελόπουλος).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(4η αγωνιστική)

ΑΠΣ Αρις – Αρφαρά 0-4

Καλαμάτα – Αίας 1-0

Κυπαρισσία – Α.Ε. Αβίας 1-0

Ρεπό: Α.Ο. Πατίστα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Καλαμάτα 11-0 9

-. Αίας 19-6 9

3. Α.Ο. Πατίστα 11-12 6

-. Αρφαρά 11-8 6

5. Κυπαρισσία 2-16 3

6. Α.Ε. Αβίας 2-5 0

-. ΑΠΣ Αρις 4-13 0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Αίας – Αρφαρά

Α.Ε. Αβίας - Καλαμάτα

Α.Ο. Πατίστα – Κυπαρισσία

Ρεπό: ΑΠΣ Αρις