Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 12:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με περισσότερες λύσεις την Κυριακή στην Καβάλα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με περισσότερες λύσεις την Κυριακή στην Καβάλα

 

Για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα προετοιμάζεται η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα μετρά τρεις διαδοχικές ήττες και θα επιδιώξει να τερματίσει το αρνητικό σερί. Πρόκειται άλλωστε για ένα ματς που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Ακόμα και τη θέση του... Βασίλη Βούζα στον πάγκο.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας βλέπει με ικανοποίηση να μειώνονται τα προβλήματα πριν η ομάδα μπει στο... αεροπλάνο, καθώς οι Τσουβαλτσίδης και Στεργίδης θα είναι στη διάθεσή του. Το ίδιο και ο Κωνσταντινόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Ως εκ τούτου μοναδική απουσία είναι ο τραυματίας Γαλούπης.

Η επιστροφή των μπακ Τσουβαλτσίδη και Κωνσταντινόπουλου λύνει τα χερια του Β. Βούζα όσον αφορά τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής. Ετσι δεν θα χρειασεί να κάνει αλχημείες στην 11άδα για να καλύψει τα κενά, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα τον Ζαχαρόπουλο είτε δεξί μπακ, είτε στόπερ. Μια αλλαγή θέσης που αδυνατίζει την ομάδα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Για να έρθει βέβαια η νίκη στην Καβάλα δεν αρκεί μόνο να παίξουν οι παίκτες στις θέσεις τους, αλλά να ξεχάσουν τις εμφανίσεις του τελευταίου μήνα. Διότι στο κάδρο της.. αμφισβήτησης δεν βρίσκεται μόνο ο προπονητής.

Εκδρομή στην Καβάλα

Στο πλευρό της Καλαμάτας θα βρεθούν την Κυριακή οι οργανωμένοι φίλαθλοι της “Μαύρης Θύελλας”, καθώς διοργανώνουν εκδρομή για την Καβάλα.

“Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της “Μαύρης Θύελλας” ότι θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Καβάλα την Κυριακή για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στη 1 το βράδυ από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για την εκδρομή στο τηλέφωνο (6909085886 Δημήτρης). Ολοι δίπλα στην “Μαύρη Θύελλα”. Εχουμε καρδιά στα δύσκολα κοντά. Εχουμε ψυχή θυελλάρα μονάχα εσύ...”.