Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 15:11

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για νέο διπλό αύριο στην Πύλο

Γράφτηκε από τον

 

Σαν... σίφουνας πέρασε το Σάββατο από την Κυπαρισσία ο Απόλλωνας Καλαμάτας νικώντας με 3-0 το Καλό Νερό.

Ο ιστορικός σύλλογος έδωσε συνέχεια στις νίκες με 5-1 επί της Σπερχογείας και 4-0 επί της Μάνης και με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας μόλις 2 βαθμούς λιγότερους από τον πρώτο Πάμισο. Κοινό χαρακτηριστικό με τους πρωτοπόρους ότι διατηρεί το αήττητο μετά από 7 αγωνιστικές στην Α’ τοπική και κάθε αγωνιστική γίνεται καλύτερος. Το ζητούμενο πλέον για τον Απόλλωνα είναι να πανηγυρίσει και στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς αύριο με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον γκολκίπερ Κυριακόπουλου που τραυματίστηκε με το Καλό Νερό και θα μείνει καιρό εκτός δράσης. Ετσι κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Παναγιώτης Γιακουμής που είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Κυπαρισσία. Εκτός πλάνων παραμένουν και οι τραυματίες Κοσμόπουλος, Μανωλόπουλος και Λούτα.

Ο Τ. Σακελλαρόπουλος σχολιάζοντας τα τελευταία θετικά αποτελέσματα είπε ότι η ομάδα του έχει βρει ρυθμό και θέλει να πλέον να έχει διάρκεια στην απόδοσή της, αλλά και μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις.

“Προάγει την αισθητική το Καλό Νερό”

Ο τεχνικός του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στο 3-0 με το νεοφώτιστο Καλό Νερό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους γηπεδούχους. 

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Καλό Νερό για τη άψογη φιλοξενία. Είναι μια ομάδα που προάγει την αισθητική του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου”.