Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 18:31

Μέσι: "Μόνο από τον Ζιντάν έχω ζητήσει φανέλα στο τέλος αγώνα"

Γράφτηκε από τον
Μέσι: "Μόνο από τον Ζιντάν έχω ζητήσει φανέλα στο τέλος αγώνα"

Στην αποκάλυψη πως μόνο μία φορά στην καριέρα του ζήτησε από αντίπαλο παίκτη να ανταλλάξουν φανέλες στο φινάλε ενός αγώνα προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι και αυτός ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Εάν υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα ήθελε κάποιος συνάδελφός τους να ανταλλάξουν ασυζητητί φανέλες, τότε στην κορυφή της λίστας θα ήταν σίγουρα οι δύο κορυφαίοι παίκτες της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς αυτό τον αιώνα, οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από την πλευρά τους όμως, τους γεννήθηκε ποτέ η ανάγκη να ζητήσουν εκείνοι φανέλα από αντίπαλο στο φινάλε ενός ποδοσφαιρικού αγώνα; Το ερώτημα αυτό τέθηκε στον Μέσι στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "TycSports", με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να παραδέχεται πως υπήρχε μία φορά στην καριέρα του που ζήτησε φανέλα από αντίπαλο, τον Ζινεντίν Ζιντάν.

"Δεν ζητώ από άλλους παίκτες στο φινάλε των αγώνων να ανταλλάξουμε φανέλες, υπήρχε όμως μία φορά που ζήτησα μία φανέλα από τον Ζιντάν.

Γενικά, αν ένας Αργεντινός παίζει στην αντίπαλη ομάδα, αλλάζω φανέλα μαζί του. Εάν όμως δεν μου το ζητήσει κάποιος, δεν το προτείνω και εγώ σε κάποιον άλλον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι, με τον 32χρονο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στα γήπεδα ως επαγγελματίας παίκτης εδώ και 15 χρόνια πλέον.

Πηγή: sport24.gr