Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 16:55

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Με σύνθεση... Αρμενίας απόψε με Φινλανδία

Γράφτηκε από τον

Πιστός στο αξίωμα «ομάδα που νικά δεν αλλάζει» παραμένει ο Τζον Φαν Σιπ, όπως απέδειξε με την επιλογή του να παρατάξει απόψε (18/11, 21:45 COSMOTE SPORT & ΟPEN) απέναντι στη Φινλανδία την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Ερεβάν την περασμένη Παρασκευή.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός εκλέκτορας θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τους παίκτες του για τη νίκη επί της Αρμενίας και την πολύ καλή απόδοση που είχαν στο «διπλό» που σημείωσαν (0-1).

Ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε στους παίκτες του τη σύνθεση με την οποία θα ξεκινήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Σκανδιναβούς, πάντοτε σε σχηματισμό 4-2-3-1...\
ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, οι Μπακάκης και Γιαννούλης θα είναι στα δυο άκρα της άμυνας και οι Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης δίδυμο σέντερ μπακ.

Οι Κουρμπέλης και Γαλανόπουλος θα είναι στον άξονα, με τους Λημνιό και Μάνταλο στις πτέρυγες και τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στη γραμμή κρούσης.

Αναλυτικά η 11άδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.
ΑΠΕ - ΜΠΕ