Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 18:49

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Δεύτερο σερί διπλό με Δαλκαφούκη

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Δεύτερο σερί διπλό με Δαλκαφούκη

 

Με σκόρερ τον Βασίλη Δαλκαφούκη, ο Απόλλων Καλαμάτας έφυγε το Σάββατο από την Πύλο με τους τρεις πόντους, καθώς επικράτησε 1-0 του Τσικλητήρα.

Ενα γκολ, από τα αποδυτήρια, όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, καθώς η Καλαματιανή ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 20ό δευτερόλεπτο, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ο επιθετικός του Απόλλωνα, ο οποίος σκοράρει για 3ο σερί παιχνίδι. Ο Απόλλωνας με το παραπάνω αποτέλεσμα, παραμένει αήττητος σε 8 αναμετρήσεις, στις οποίες έχει 5 νίκες, εκ των οποίων οι 4 έχουν σημειωθεί στα τελευταία παιχνίδια και τρεις ισοπαλίες.

Ο Τσικλητήρας παρά τη διάθεση των παικτών του δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε, όπως συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική στο Μελιγαλά, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ και μετά από ένα λεπτό έφτασε στην ισοφάριση, ώστε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στις λίγες φάσεις που δημιούργησε μπροστά στην εστία του Απόλλωνα κυρίως με τους Μεμουσάι και Δούνια, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και έτσι γνώρισε την 6η ήττα του στο πρωτάθλημα.

Γκολ και δοκάρι

Ο Απόλλωνας πέρα από το γκολ στο πρώτο σχεδόν λεπτό, είχε και άλλες φάσεις για να σκοράρει, με πιο αξιόλογη αυτή του Παπαθεοδώρου στο 10’ που σταμάτησε στο δοκάρι. Συγκεκριμένα. Σχεδόν 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Σπανός εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έφτασε ξανά στον μέσο του Απόλλωνα, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Δαλκαφούκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 10’ ο Παπαθεοδώρου προσπάθησε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι στο 22’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μεμουσάι από αμυντικό, όμως ο διαιτητής Πλακογιάννης δεν θεώρησε ότι υπήρξε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Κοτσοβός, Μαρκολέφας, Καρδάσης, Κ. Μεμά, Ράτσεφ (55’ Ζίου), Ζάτσα (65’ Σκαφιδάς), Κουρεμπανάς, Δούνιας, Μεμουσάι, Δέμπι (80’ Ράλλης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Δασκαλάκης, Ι.Δ. Καραχάλιος, Περιβολάρης (75’ Καρύδης), Παχής, Κουντάνης (80’ Τριανταφυλλίδης), Βασιλόπουλος, Σπανός, Δαλκαφούκης, Παπαθεοδώρου, Καραβίτης (46’ Κακαλής).