Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 19:07

ΜΕΘΩΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Νέα νίκη με Τζουλιάνο Σούλα

Γράφτηκε από τον

 

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Τζουλιάνο Σούλα σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η Μεθώνη κέρδισε στην έδρα της 2-1 τον Εθνικό Μελιγαλά και διατηρήθηκε στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής.

Οι νικητές πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς στα 8 πρώτα ματς έχουν σημειώσει 5 νίκες, δύο ισοπαλίες και έχουν μόλις μια ήττα.

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι ο 20χρονος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και την οδήγησε στη νίκη, όπως είχε κάνει και το περασμένο Σάββατο στους Γαργαλιάνους όπου με δύο γκολ είχε δώσει τους τρεις πόντους στη Μεθώνη.

Μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Τομαρά με πλασέ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1-0. Στο 30’ μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Ο Εθνικός Μελιγαλά προσπάθησε κυρίως στο β’ ημίχρονο για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1. Ηταν στο 73’ όταν ο Καλύβας εκτέλεσε φάουλ και ο Μπούνας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς που είχε βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Παναγιωτόπουλο.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τομαράς, Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παυλόγιαννης (79’ Παπαδημητρίου), Ηλιόπουλος, Πουλάκος (91’ Σούλι), Πεΐδης (88’ Τσατάς), Σούλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Μακρής (61’ Ρουμελιώτης), Φέστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι (87’ Ντεμίρι), Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος, Λάγιος, Διακουμάκος (61’ Καλύβας).