Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 19:23

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-0: Πέμπτη λευκή ισοπαλία για τους γηπεδούχους! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, αυτό ανάμεσα στον Πανθουριακό και την Α.Ε. Μάνης.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι στο πρώτο 45λεπτο και είχαν δύο αξιόλογες φάσεις για να προηγηθούν ένα πέναλτι και ωραία επιθετική προσπάθεια στο 21’ τις οποίες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για να διεκδικήσουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι, όπως έχουν συνηθίσει από την έναρξη της σεζόν και σε όλα σχεδόν τα έως τώρα παιχνίδια δεν μπορούν να βρουν ρυθμό στο α’ ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη, αλλά μόνο για 10 λεπτά, σε αυτό το διάστημα είχαν μόλις μια καλή στιγμή για να σκοράρουν, αλλά ο Πιρές δεν κατόρθωσε να βρει δίχτυα. Από το 55’ και μετά το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ούτε φάσεις και έτσι το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να ικανοποιεί τις ομάδες, μόνο για το βαθμό της ισοπαλίας που πήραν.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός ότι ο Πανθουριακός παραμένει αήττητος μετά από 8 αγώνες πρωταθλήματος, όπου έχει τρεις νίκες και 5 ισοπαλίες, οι τρεις εντός έδρας και όλες με 0-0.

Από την άλλη η ομάδα της Μάνης πήρε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και μετά από δύο σερί ήττες.

Εχασε πέναλτι ο Χελάς!

Στο 4’ ο Σπυρόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και σούταρε στην κλειστή γωνία του Β. Αντωνόπουλου, ο οποίος έπεσε σωστά και μπλόκαρε. Στο 12’ σε μπροστινή μπαλιά ο Κάνιστρας μπήκε στην περιοχή και “τσίμπησε” την μπάλα, πριν ο Κόκκαλης που είχε βγει από την εστία του προλάβει να την διώξει και με τη φόρα που είχε έριξε στο έδαφος τον επιθετικό της Α.Ε.Μ. με τον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη να σφυρίζει αμέσως το πέναλτι.

Ο Χελάς που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Κόκκαλη ο οποίος έπεσε σωστά και απέκρουσε και στη συνέχεια πρόλαβε ο Δημητρακόπουλος και με το πόδι την έδιωξε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη φάση του πέναλτι τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Κάνιστρας, ο οποίος σηκώθηκε λίγο μετά και συνέχισε το ματς, φωνάζοντας μάλιστα στον προπονητή του γιατί δεν περίμενε ώστε να μπει αυτός και να εκτελέσει το πέναλτι. Στο 21’ ο Δουρούμης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Χελά, αυτός έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και έκανε τη σέντρα για τον Κάνιστρα, ο οποίος με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα βρήκε και στο κεφάλι του Νινιού και πέρασε κόρνερ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 42’ ο Αντρέσο έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Σπυρόπουλο, αυτός έφυγε πίσω από τους αμυντικούς, μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Β. Αντωνόπουλο, όμως ενώ ετοιμαζόταν να σουτάρει έχασε τον βηματισμό του και έτσι η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 56’ σε μπροστινή μπαλιά ο Σπυρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πάσα στην κίνηση τροφοδότησε τον Πιρές, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και αντί να “κόψει” την μπάλα στον Σπυρόπουλο, που ήταν στο σημείο του πέναλτι και σε θέση για να σκοράρει, προτίμησε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Βοηθοί διαιτητής ήταν οι Τσοπανάκης, Σωτηρόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Νινιός, Παντσιώτης, Δημητρακόπουλος, Αντρέσο, Καράμπελας, Αθανασόπουλος (80’ Μερκούρης), Ράπτης, Πιρές, Τρίψας (49’ Εμμανουήλ), Σπυρόπουλος (67’ Κανελλόπουλος).

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Β. Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Στύλλα (52’ Π. Σπυρέας), Βαβαρούτσος, Πολυμενέας, Δουρούμης, Τσουλάκος, Μπέρμπερη, Κάνιστρας (70’ λ.τρ. Φετάχου), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.