Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 11:00

Με Αλεβίζο και Χ. Τρίψα ο Πάμισος 2-0 τον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον


Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Πάμισος νίκησε με 2-0 τον Τέλλο Αγρα και διατηρήθηκε ένα βαθμό πίσω από την Κυπαρισσία έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.


Οι νησιώτες είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τους Αλεβίζο και Χ. Τριψα.
Από την άλλη ο Αγρας στάθηκε αρκετά καλά στη Μεσσήνη κοιτάζοντας περισσότερο την άμυνα του. Οι Γαργαλιανιώτες έμειναν στους 29 βαθμούς
και απέχουν πέντε από τη ζώνη του υποβιβασμού
Στο ξεκίνημα η ομάδα των Τσίκινη-Γεωργακλή έχασε ευκαιρίες με τους Μωράκη και Αντωνίου και στο 29' έγινε το 1-0… Ο Ζάρκος σέρβιρε στον Αλεβίζο και ο έμπειρος μέσος με πλασέ νίκησε τον Τσώλη.
Στο 35' ο Αγρας έγινε απειλητικός σε μία αντεπίθεση με τον Ανδρώνη που δεν πρόλαβε για λίγο να δώσει στον Ψωρομύτη ο οποίος ήταν εντελώς αφύλακτος.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε με τον Πάμισο να απειλεί με τους Ζάρκο, Αντωνίου, Πατσιώτη και Μωράκη κυρίως με στημένες φάσεις.
Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 70' μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ
ο Αντωνίου έστρωσε στον Χ. Τρίψα που με σουτ-κεραυνό έκανε το 2-0.
Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Κασκάνη.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Αλεβίζος (62' Μπούνας), Κωτσάκης, Χαρμπίλας (75' Μανωλόπουλος), Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ηλιόπουλος,
Χ. Τρίψας, Αντωνίου, Ζάρκος (72' Πατσιώτης).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Παπανδρεόπουλος, Πότσης, Γεωργόπουλος (80' Λακριντής), Δημητρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λυμπερόπουλος (55' Μπολούν), Ψωρομύτης, Γεωργιόπουλος, Ανδρώνης (75' Καλογερόπουλος).