Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 11:23

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Βρήκαμε το στυλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει”, λέει ο Αγγελος Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Βρήκαμε το στυλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει”, λέει ο Αγγελος Γεωργιόπουλος

Μετά το Διαγόρα Βραχνέικων και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε το Σάββατο και την ισχυρή Ενωση Ερμιονίδας.

Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος με το πρώτο του φετινό γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, υπέγραψε τη τρίτη σερί νίκη για τον ΑΟΔ ο οποίος ανέβηκε στην 7η θέση του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Στα αξιοσημείωτα ότι κράτησε για τρίτο παιχνίδι το μηδέν και είναι στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

“Πιστεύω ότι βρήκαμε το στυλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση, γνωρίζουμε πλέον ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό φαίνεται στο γήπεδο”, λέει στην “Ελευθερία” ο σκόρερ με την Ερμιονίδα Αγγελος Γεωργιόπουλος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Ο ικανός μεσοεπιθετικός εκτιμά ότι: “Η νίκη με την Ερμιονίδα είναι νίκη ψυχολογίας, γιατί κερδίσαμε μια έμπειρη ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Πλέον θα πάμε για θετικό αποτέλεσμα και στον Πύργο, παρότι ο Πανηλειακός είναι μια δυνατή και ιστορική ομάδα. Σε κάθε όμως στοχεύουμε στη νίκη και με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουμε και το επόμενο παιχνίδι.

Οπως έχω ξαναπεί, έχουμε καλή ομάδα, τεχνικό τιμ και διοίκηση και θα μείνουμε στην κατηγορία”.

Χωρίς δύο στον Πύργο

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου θα μεταβεί με καλή ψυχολογία την Κυριακή στον Πύργο για να αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό, αλλά και με δύο σημαντικές απουσίες. Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ακόμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ερμιονίδα ο Βασίλης Αθανασόπουλος είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ετσι αμφότεροι θα απουσιάσουν από τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής.