Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 12:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνάντηση της διοίκησης με Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο συναντήθηκε χθες η διοίκηση του Παμίσου και του ζήτησε να συνδράμει η Περιφερειακή Ενότητα στις επετειακές εκδηλώσεις που ετοιμάζονται, μιας και ο Πάμισος κλείνει φέτος 90 χρόνια ζωής.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Βλαχάκης, ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούλης, ο β’ αντιπρόεδρος Αποστόλης Λαμπρόπουλος, ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Φιλόπουλος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσέρτος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αγγελική Μαντά. Οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης στρέφονται κυρίως στη νέα γενιά μιας και η βασική ομάδα απαρτίζεται από παιδιά της ακαδημίας και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Οι άνθρωποι του Παμίσου συζήτησαν ακόμα με τον κ. Αναστασόπουλο για την αναγκαιότητα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα τέθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου η έλλειψη αποδυτηρίων και κερκίδας στη περιοχή Λαζαρίνας, καθώς και η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με πλαστικό τάπητα, δυτικά του δημοτικού σταδίου Μεσσήνης.

Ο αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και των δυνατοτήτων που παρέχονται, στην υλοποίηση των όσων αναφέρθηκαν συνεργαζόμενος και με το Δήμο Μεσσήνης.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ