Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 20:10

Μόγιες: "Να πιάσουμε τον Ολυμπιακό απ' το λαιμό"!

Γράφτηκε από τον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει στις εγχώριες υποχρεώσεις της και ο μοναδικός τρόπος για να σώσει τη χρονιά περνά από τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εν όψει, λοιπόν, του αγώνα της Τετάρτης (19/3) στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ντέιβιντ Μόγιες προέτρεψε τους παίκτες του να… πιάσουν από το λαιμό τους «ερυθρόλευκους», ώστε να φτάσουν στην ανατροπή του εις βάρος τους 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να προκριθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Οι παίκτες μου μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα. Θέλουμε απεγνωσμένα να φτιάξουμε τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερα για να δώσουμε στους φιλάθλους μας ένα λόγο να φωνάζουν. Το έκαναν και απέναντι στη Λίβερπουλ παρότι δεν τους δώσαμε τίποτα στο γήπεδο.

Στον πρώτο αγώνα ο κόσμος του Ολυμπιακού έπαιξε το δικό του ρόλο και ελπίζουμε κάτι αντίστοιχο να κάνουν τώρα και οι δικοί μας φίλαθλοι. Πρέπει να τους πιάσουμε από το λαιμό και να πάμε για τη νίκη. Δεν θα μπούμε με ενθουσιασμό, αλλά σίγουρα θα ξεκινήσουμε τον αγώνα με στόχο να ανατρέψουμε το μειονέκτημα του πρώτου αγώνα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Δεν θα πρέπει να είμαστε επιπόλαιοι, γιατί μπορεί να βρεθούμε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να πιέσουμε, αν θέλουμε να κρατηθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και το μέλλον του στους πρωταθλητές Αγγλίας είναι αμφίβολο.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR